Rájár a rúd Fekete-Győr Andrásra: újabb ajánlott „olvasmányt” kapott

2023. május 25. 11:20

„Lehet, hogy könyvek helyett inkább a Magyar Közlönyt kellene ajánlanom?” – vetette fel a momentumos politikusnak Orbán Balázs.

2023. május 25. 11:20
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, további olvasásra buzdította Fekete-Győr Andrást Orbán Balázs, miután kiderült, hogy az ellenzéki politikus is kezébe vette a Boston Politics című könyvet. „Végre egy jó választás!” – üzente a momentumos politikusnak Orbán Balázs, noha megjegyezte: 

– bátorította Fekete-Győrt. „Jobboldali ébredésed kiteljesítését támogatva küldenék még néhány könyvet a Momentum HQ-ba” – tette hozzá a kormányfő politikai igazgatója. Erről ide kattintva olvashat bővebben!

Fekete-Győr visszavág. Vagy mégsem?

Ennek kapcsán próbált meg frappáns választ adni a momentumos politikus: „Biztos, hogy nem te olvastad kicsit régen a könyvet? Egyébként köszönöm a felajánlást, szívesen veszem – főleg az első kettőt – , csak arra kérlek, hogy ne Domokos László ÁSZ-elnök párttársad címezze a küldeményt, mert képtelen megjegyezni a Momentum címét. Ha pedig futárral küldenéd, előbb kérdezd meg tőle, örül-e, hogy a kormány eltörölte a KATA-t, jobb-e neki így.”

Csak egy dolgot nézett be, amit Orbán ki is hangsúlyozott:

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyégé
2023. május 25. 20:44
És ilyenek' vallják magukat "államférfinak"
KBA98
2023. május 25. 17:59
ez nem tudom honnan került elő, de nyugodtan takarodjon vissza oda ahonnan ide irányították (aztán lehet, hogy dolgoznia is kell)!
Gonella
2023. május 25. 16:38
baaaaaaaaaaaaandi! orbitális egy hülye vagy, voltál és leszel! nem kellene erőltetni baaaaaaaaaaandi!
wrfri
2023. május 25. 14:22
Milyen viccesek ezek ketten. Ki nem szarja le hogy az egyik Fidesz szoponc helyére másikat tett az Orbán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!