Milyen igaz!

2023. augusztus 17. 13:54

A jól kitömött középosztály forradalmat játszó hülyegyerekei.

2023. augusztus 17. 13:54
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Kötter Tamásnak ismét igaza van. A jól kitömött középosztály forradalmat játszó hülyegyerekei. Cseh Tamás jut az ember eszébe:

»Fiamból idegbeteg lett, nem bírta a váltásokat
és elnézem az unokámat, látom, hogy gyönge alak,
hogy lesznek ezek túlélők, valami itt korcsosul,
kérdezném, hogy száz év múlva ki tud majd itt magyarul?
És ahogy magukat nézem, egyik sem betonkemény,
hát elszállnak az első szélre, mi lesz így, kérdezem én?«

És idemásolok egy kommentet is, mert remekül összefoglalja ugyanezt:
»Végigbulizva a szigetet, a 40ezres napijeggyel a zsebükben, a 7000 forintos hamburgertől és  az 1200 forintos fröccstől tele hassal, bódultan a ki tudja mennyibe kerülő kábítószerektől, többszázezres Iphoneokkal a kezükben, havi fizetésnyi Supreme cuccokban, fél millás Nike cipőben, szeméthegyeket hagyva maguk után, ordították, hogy : 'Diktatúra -Diktatúra, Dögöljön meg a Zorbán'.. Most kicsit pihennek a plastic forradalmárok, készülnek az őszi 'pedagógus' sztrájkra.. A 'Diktatúra' ellen kívánnak fellépni.. Persze ha jó idő lesz.. Ha esik,  akkor majd máskor.«

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. augusztus 28. 16:35
Fegyőr-fele gilisztak!
nerrioter
2023. augusztus 17. 21:58
a jól kitömött ner-elit meg ezt játsza például. https://www.direkt36.hu/vadonatuj-porsche-kulonleges-ferrari-es-milliardos-uzletek-mutatjak-a-matolcsy-kor-felemelkedeset/
Pelso j.
2023. augusztus 17. 20:21
Fröcsögi a közpénzzel kitömött mihaszna.
irmag2
2023. augusztus 17. 19:45
Létezik olyan cselekedet, szólás, közzétett gondolat, amely törvényesen és igazságosan azonnal büntethető a törvényeink szerint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!