Videón, ahogy egy józsefvárosi kocsmában székekkel ütik-verik egymást a vendégek

2023. augusztus 15. 10:40

Elszabadultak az indulatok.

2023. augusztus 15. 10:40
null

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal a két férfival szemben, akik tavaly februárban megvertek két másik vendéget az egyik józsefvárosi sörözőben – szól az ügyészségi közlemény. Az egyik áldozat életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A két vendég a sörözőben italozott. Egyikük törzsvendégként a pultnál ülve meccset nézett, a másik terhelt pedig az egyik asztalánál ült a barátjával. Egy másik asztalnál italozott és beszélgetett a két későbbi áldozat is, akik az este folyamán szóváltásba keveredtek az asztalnál ülő vádlottal és annak barátjával. A szóváltás addig fajult, hogy a vádlott felállt az asztaltól, majd felvett egy széket és azt az egyik sértett feje irányába lendítette, a férfi azonban mindkét kezét maga elé tartva védekezett, majd rámarkolt a szék lábára, ezzel megakadályozva az ismételt támadást. A másik sértett mindeközben a vádlott háta mögött állt, és onnan igyekezett őt visszahúzni, így végül sikerült a széket kivenniük a támadó kezéből.

Az egész csetepatéról készült videót megtekintheti itt:

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2023. augusztus 15. 11:43
Ez lesz a vége, amikor a lectio difficiliort próbálod meg letolni a haver torkán Platón-olvasás közben. :-)
Mandiner444hu
2023. augusztus 15. 11:29
Cigók
esvany-0
2023. augusztus 15. 11:14
Tavaly február óta miért ültek a babérjaikon a hatóságok?
powerage
2023. augusztus 15. 10:56
"Videón, ahogy egy józsefvárosi kocsmában székekkel ütik-verik egymást a vendégek" Egy barom egyszer odaütött egy székkel, a többiek másodpercek alatt elvették tőle. A mandineres szerkesztő is inkább szopogatna harmatnedvet a hullák faszáról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!