Világgá ment az ötéves Noel, mert nem volt pénze jégkására

2023. augusztus 07. 12:02

Az elkóborolt kisfiút az úton bandukolva a járőrkocsiból vette észre Gaál Szabolcs törzszászlós.

2023. augusztus 07. 12:02
null

Nem volt pénze jégkására, ezért a lovas táborból világgá ment az ötéves Noel. Az elkóborolt kisfiút az úton bandukolva a járőrkocsiból vette észre Gaál Szabolcs törzszászlós, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Komáromi Rendőrőrs baleseti és bűnügyi vizsgálója – olvasható a Police.hu-n. 

Abda települést elhagyva, az út szélén egyből feltűnt neki az egyedül sétáló kisfiú. „A kicsi sírt, és az anyukáját kereste. Mondtam neki, nem kell félnie, nem lesz baj. Megkérdeztem a nevét, hogy hány éves, mire elárulta, hogy Noelnek hívják, és ötéves – idézte fel a rendőr.  

Gaál Szabolcs a környéket nem ismerte annyira, ezért megállt egy benzinkútnál, hogy megkérdezze, merre van a tábor. Miután útba igazították, elindultak Noellel.

A kisfiú a kocsiban egyre jobban feloldódott, és amikor meglátta az ismerős utat, ami a táborba vezetett, felcsillant a szeme. Örömmel újságolta, hogy jó irányba megyünk. Megkerestem a tábor vezetőjét, hogy átadjam a kisfiút. 

Azt mondta, tudják, hogy eltűnt Noel, az idősebb gyerekek már keresték. Azonban sem a szülőket, sem pedig a rendőrséget még nem értesítették az esetről” 

– nyilatkozta a lapnak. 

Az is kiderült, hogy 

aznap jégkását kínáltak a gyerekeknek, de a kis Noelnél nem volt elég pénz. 

Annyira a szívére vette, hogy nem tudott venni belőle, hogy elindult világgá, és útközben eltévedt. A kisfiú a tábortól közel 4 kilométert gyalogolt, mire megtalálta Gaál Szabolcs. Az édesanyát a törzszászlós értesítette az esetről.

A rendőrség jelenleg vizsgálja, hogy történt-e kiskorú veszélyeztetése a tábor vezetői részéről.

Nyitókép: Rendőrség

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 17. 04:08
A magyar kisgyerek nem kaphat ingyen jégkását....az ukrán meg mindent?????....szegény kicsike.
Ehetős Odó
2023. augusztus 07. 16:59
" kunfia1 2023. augusztus 07. 12:13 Ha időben értesítik orbánt, piár célból megmentette volna a kisfiút." Te szánalmas vörös köcsög... hamar elfelejtetted, hogy az elkóborolt kiskölykök hivatásos, gyakorlott megmentője a te nagyszerű bálványod, a Feri..... és most húzz már el a jó kurva anyádba a szánalmas propagandáddal együtt.
Ehetős Odó
2023. augusztus 07. 16:54
Noel, bazmeg... micsoda felkapaszkodott prolik kölykeivel lehet tele egy ilyen lovastábor...
burmin2
2023. augusztus 07. 16:40
Nagyon megsajnáltam ezt a kisfiút. Hát nem volt ott felnőtt aki vett volna neki ? Szégyen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!