Az IndexTelex 2019-ben még hisztizett a Krausz csapatának nyújtott támogatás miatt

2023. október 04. 21:29

Napjainkban viszont megy az örömködés a Nobel-díjnak.

2023. október 04. 21:29
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„2019-ben bezzeg vörös fejjel estek neki a kormánynak a régi Telexesek, hogy miért kell 20 milliárddal támogatni Krausz Ferenc kutatócsoportjának a munkáját. Napjainkban viszont megy az örömködés a Nobel-díjnak. Az hozza a kattintást ugyanis. De azért Krausz talán már nem is számít magyarnak, –mondják, írják, sejtetik – ha pedig mégis, akkor sincs semmi köze a származásának ahhoz, hogy Nobel-díjat kapott. 

(És persze nincs is olyan, hogy magyar. Csak valami tarka-barka kevert nép vagyunk. Bezzeg a hős ukránok, ugye.. Meg a szírek.) Az országnak, a diktatúrának, a közepes méretű összeszerelő üzemnek, a helynek, ahol a hatalom direkt butítja a népet, hogy a sok agymosott segédmunkás a Fideszre szavazzon, meg végképp. Agyrém. 

Magyarország ugyan két nap alatt két Nobel-díjassal lett gazdagabb, de ezek a külföldről fizetett, hazaáruló ügynökök ilyenkor is csak a hazájukat, és a népüket szidják. Tehát mégegyszer! Az IndexTelex 2019-ben még hisztizett a Krausz csapatának nyújtott támogatás miatt. Még jó, hogy nem a hazafiságot hírből sem ismerő balosok döntik el, kit mennyi pénzzel támogasson a kormány.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sulikroland
2023. október 06. 05:55
https://youtu.be/WV9mEdroArQ?si=pVv3-VAuupRQLDPC
makapaka2
2023. október 05. 17:34
Micsoda álszent, hazug társaság ezek a balliberósok!
Sulammit
2023. október 05. 10:27
Az ilyen magyarellenes nemzetáruló propagandistákért tüntetett a hirhedt Hodász András és Lukácsi Katalin.
balbako_
2023. október 05. 08:00
Bizony ez a Nobel díj a magyarok pénzének is köszönhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!