„Ebből vajon mi lesz? Regény?” – vetette fel szerényen kórházi ágyáról Karácsony

2023. október 02. 18:40

A következő napokat home office-ban tölti majd a főpolgármester.

2023. október 02. 18:40
null

Kórházba került Budapest főpogármestere. Erről maga Karácsony Gergely számolt be a közösségi oldalán.

A főváros első embere egy kórházi ágyában fekve osztott meg egy fényképet magáról, melyhez kísérőszövegként azt írta: „Ez lett a térdsérülésből: kisebb műtét, pár nap home office”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Majd azzal folytatta, hogy 

„amikor először szóba hoztam a sérülést, komoly »tényfeltáró« cikkek születtek a propagandasajtóban. Ebből vajon mi lesz? Regény?”

 – tette fel a kérdést posztjában Karácsony.

Karácsony térdsérülése már nem új keletű. Már az autómentes hétvégén megtartott programokra is azért ment szolgálati járművel, mert a sérülése miatt nem ülhetett biciklire.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mussinger
2023. október 05. 13:30
Jól áll neki a kórház.
ZUzoli Süli
2023. október 03. 19:29
Egészségügy összeomlott ... pár napja még ezt szajkózta ... Úgy mint H.henrik bubi. Felépülnek és megint mennek hülyülni csak róluk szóljon a hír.
Nemkellnév
2023. október 03. 13:22
„Ebből vajon mi lesz? Regény?” – vetette fel szerényen kórházi ágyáról Karácsony. Nem ,ez azt mutatja, hogy így jár, aki rosszban sántikál.
iimre
2023. október 03. 11:18
"• A főváros első embere egy kórházi ágyában fekve osztott meg egy fényképet magáról… • nempolitizalok-0 okt. 02. 21:49 Akkor most meg lehetne interjúvolni az eurókkal teli ládikákról." Tényleg, mennyi mindenről ki lehetne most kérdezni — aztán ha elszalad, akkor most is csak szimulált a kamerának…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!