Karácsonyéknak a világ pénze sem elég

2023. október 12. 14:42

És ezt most érdemes szó szerint érteni.

2023. október 12. 14:42
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„A Párbeszéd egy kicsi, alacsony támogatottságú, kevés taggal rendelkező párt. Egy olyan politikai formáció, amely önállóan még soha nem merészelt elindulni semmilyen választáson. Szóval politikai értelemben nem túl sikeres formációról van szó. Na, de akkor mégis mi mozgatja a párt politikusait?

Ezt is ajánljuk a témában

A jelek arra mutatnak, hogy a pénz. Csak a pénz.  

Annyira, hogy most legújabb a Párbeszéd I. kerületi polgármestere kerülhetett korrupciós botrányba, pontosabban védelmi pénzt akart beszedni egy helyi vállalkozótól – legalábbis az üzletember elmondása szerint.

V. Naszályi Márta mindent tagad, majd a bíróság dolga lesz eldönteni, hogy pontosan mi is történhetett. Annyi biztos, hogy ilyennel emberek nem szoktak véletlenül vádaskodni.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. október 13. 12:46
Libbcsikommcsi bandája zokogásba kezdett!. Megjött Bohár Dániel! ------ Vége a törpefaszu Karácsony Gergely megroggyant főpolgármesternek. Fulladozik a korrupciós pénzekben.
gekk
2023. október 13. 07:47
Bohálks, csúcs!!! 31 komment!! Hihetetlen, ezért talán egy picivel több moslékot önt eléd.
bodrigyuri
2023. október 12. 22:49
Pohár egy buzi csicska. Most halljunk a szerencsejátékzéertéről is!
m-andi-ner
2023. október 12. 19:41
"Karácsonyéknak a világ pénze sem elég." Ebben a tekintetben hasonlítanak az Origo, Megafon stb. szavazótábor-hergelő fideszes médiára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!