Botrány az RTL-en: szexista, nőgyalázó kijelentés a Házasodna a gazda műsorban

2023. november 15. 10:58

A nézettségért folyó harcban már egy nyíltan szexista mondat is belefér a TV2-vel szemben rendre alulmaradó RTL-en.

2023. november 15. 10:58
null

Lapunk több alkalommal is beszámolt már róla, hogy rommá verte nézettségben az RTL-t a TV2. A TV2 ráadásul főműsoridőben és 18–49 éves korúak között is megverte az RTL-t.

Sajnos úgy néz ki, hogy a nézettségért folyó harcban egyre több minden „belefér” az RTL számára.

Történt ugyanis, hogy a Házasodna a gazda kedd esti adásában József gazda közölte a jelöltjeivel, hogy egyiküket álomrandira viszi majd. Krisztivel a műhelyben kezdett el beszélgetni. Elárulta a nőnek, nagy vágya volt, hogy megszerezhesse az említett eszközöket, mire Kriszti azt kérdezte tőle, jelenleg mi az, amire vágyik.

– Most? Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek.


– Hát…

– Itt van, ez az igazság. Testet is akarok, nem viccelek. Olyan testet szeretnék, aki az enyém. Én vagyok, akit dédelgethetek. Akit nagyon szerethetek, muszáj, fontos. Ez az egy pont, amivel a legközelebb tud kerülni egy férfi a kincséhez, az ő szerelméhez.
– Akkor kincset keresel, szerelmet, vagy puncit? Nem mindegy!
– Nem, de én mindet keresem, és egyben keresem. Nem megyek el baszni máshova, nem megyek el szerelemért máshova!
– Ez annyira bántó tud lenni, amikor punciként nevezel meg egy nőt!”

A felháborítóan „szexista” hangvételű beszélgetést követően Kriszti közölte, hogy haza akar menni. Nem meglepő módon feldúltan érkezett vissza a kertben várakozó Timihez, akinek sírva árulta el, mik hangzottak el a műhelyben.

Ennél én is több vagyok. Köszönöm, hogy ezt elmondtad. Én sem akarok csak egy punci lenni.

Lehet, pont ez volt az a fal, amit húztam, hogy nem tudtam kicsit beljebb engedni. Valamit éreztem. Ez nálam is ugyanígy kiverte volna a biztosítékot. A nő nem csak egy test”mondta Timi, ezt követően ő is elkezdett összepakolni, majd távozott.

A felvétel rövid összefoglalóját itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: RTL

 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 15. 20:00
Amit polgári nemzeti konzervatív zsidókeresztény média, origo, Mandiner stb. művel az nem "szexizmus"? Szoboszlai csaja csöcse mekkorát nőtt a múlt héten?
Ad majorem Dei gloriam
2023. november 15. 18:52
Bunkó műsor bunkóknak. Nincs itt semmi látnivaló. RTL színvonal.
Janika50
2023. november 15. 18:47
A hazai közállapotok mai helyzetéért nagyon sokat tett az emlitett csatorna. Amióta végre elvették tőlük az F 1 közvetitését kb mindent egybe számolva úgy 5-6 percet néztem, de belőlük még ez is rengeteg. Valamikor még magam is szivessen néztem, -nem kizárolagossan- de már jó két évtizede maga volt a züllés, gondolom napjainkra ez csak fokozódott.
Dunhill67
2023. november 15. 18:26
tokás zsidógyerek...'akkó vegyé puncit akivel így beszélhetsz...a tarifába az is belefér
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!