Gyula sofőr kiscicát mentett a busz padlója alól, aztán örökbe fogadta

2023. november 29. 07:42

Még hogy zord hely a világ!

2023. november 29. 07:42

„300 kilométert utazott Volánbusszal a csokornyakkendős cica, Lukrécia” –  kezdi a posztot a Volánbusz Zrt a Facebookon. 

Aztán a részleteket is megtudjuk: 

„A cirmi az autóbusz padlója alá bújt, majd egy idő után rájöhetett, hogy ez bizony nem a legjobb óvóhely, és rémülten nyávogni kezdett. 

Autóbusz-vezetőnk, Gyula és a miskolci telephelyünk munkatársai mentették ki a cicát, aki azóta Gyulánál szerető otthonra talált.”

Minden jó, ha jó a vége.

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 13. 01:35
Így, fuckitlosz: https://www.azenmacskam.hu/elet/9-fekete-macska-erdekesseg/
Akitlosz
2023. november 29. 15:44
Ő például cirmos cica: https://www.youtube.com/watch?v=ZEGXVC9tXbo
Akitlosz
2023. november 29. 15:33
Már mitől volna cirmi? Lukrécia, benne van a cikkben. Az gyanúm, hogy az írónak fogalma sincsen a cirmi jelentéséről. A Cirmi a CIRMOS cicáknak adott macskanév. Ez a cica NEM CIRMOS. A Kormi név passzol hozzá. A Lukrécia név túl hosszú. Egy-két szótagos szavak vannak a macskák nyelvében. S legfeljebb 4 macskaszó egy mondatban. Ha hosszan nyávog egy macska, akkor már egy mondatot mond. De ez mellékszál. A lényeg, hogy képen látható macska nem Cirmi.
akkor ki
2023. november 29. 15:27
Aha. Az énekes madaraknak zord hely a világ, ha cirmi felnőtt lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!