Húsz percen át faggatta Varga Mihályt egy MSZP-s politikus, a miniszter türelmesen válaszolt, majd elegánsan helyretette (VIDEÓ)

2023. november 28. 19:53

A pénzügyminiszter megfejtette, mi okozhatja az ellenzéki képviselő frusztráltságát.

2023. november 28. 19:53

Varga Mihály pénzügyminiszter kedden órákon keresztül válaszolt az ellenzéki képviselők kérdéseire az Országgyűlés költségvetési bizottságának éves ülésén.

A miniszter Facebook-bejegyzésben tett közzé egy videót, amelyben az MSZP-s Vajda Zoltán húsz percen keresztül faggatta, többször fel is szólították, hogy mellőzze a személyeskedést, és próbálja meg konkrétan feltenni a kérdéseit.

Varga végül elegánsan, pár mondatban helyretette az ellenzéki képviselőt.

A húszperces kérdésfeltevést követően a pénzügyminiszter azt mondta, szerinte az az oka Vajda frusztráltságának, hogy Magyarországon folyamatosan javul a gazdasági helyzet, ami zavarja az ellenzéket.

Kiemelte: az ellenzék nem hajlandó figyelembe venni a tényeket, majd felsorolta, gazdasági téren milyen fejlődések történtek Magyarországon az elmúlt években.

„Bennünket az érdekel, hogy ezzel az országgal a következő években mi fog történni” – zárta válaszát.

***

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. december 11. 19:56
Magadat tennéd helyre csicska Varga!!! Európa legszegényebb Országá tettétek Magyarországot , te rühes kutya!!!
Tommaso
2023. december 11. 17:03
Csak nyugalom! nyugalom képtelen cáfolni a tényeket, ezért terelni próbál. De neki az sem sikerül. szegény embernek semmi nem.....
Tommaso
2023. december 11. 17:01
1990 óta nem volt ekkora a költségvetési hiány, mint a FIDESZES Varga Mihály pénzügyminisztersége idején. Persze ő csak társtettes ORBÁN mellett.
Tommaso
2023. december 11. 17:00
elegánsan helyretette????????????????? Az elszállt költségvetésed tennéd helyre, nem is kell elegánsan, te barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!