Már Angelina Jolie-t sem láthatjuk többé felbukkani Budapest utcáin

2023. november 29. 19:28

Vége a fővárosi sztárdömpingnek.

2023. november 29. 19:28

„Úgy tudom, a napokban Angelina végleg távozott Magyarországról, befejezte hazánkban a forgatást” – fogalmazott a Blikknek a portál egyik informátora. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Angelina Jolie legújabb filmjét októberben kezdték forgatni Budapesten, melyben egy görög származású operaénekes, Maria Callas bőrébe bújik.

Ezt is ajánljuk a témában

A Blikk úgy értesült, hogy az amerikai szupersztár már nem tér vissza Budapestre. 

Az elmúlt időszakban brutálisan felpörgött a hazánkban forgatott filmek száma. Ennek köszönhetően a hollywoodi sztárok legnagyobbjai fordultak meg Budapesten, mint például Johnny Depp, Mel Gibson, vagy a fent említett Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas Angelina Jolie. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovijozsi
2023. december 01. 09:14
És hol van a videó arról, hogy szent fogadalmat tesz, hogy soha többé nem jön ide?
EX_Terminator
2023. november 30. 14:58
Migránsseggnyaló elmebeteg szuka. az se tud meghatni ha az összes felfordul, meg mellette az összes "nemrasszista" okostojás. És ezért nem. https://mandiner.hu/kulfold/2023/11/fejbe-love-vagy-agyonverve-latna-szivesen-a-dublinban-zavargo-ireket-limerick-elso-muszlim-kepviseloje Hallottatok csak azért is megcsináltátok a rosszat, jól megtanítottátok hogyan ne legyenek rasszisták. Mert mindennek az ellenkezőjét kell megtenni mint annak aki jól csinálja. Mert csak akkor lehet igazatok meg lehettek jók ha ő a rossz... Pont mint az antikrisztus. Csak ugye? van itt egy feloldhatatlan paradoxon ha ő csinálja jól, akkor ő nem lehet a rossz akárhogyan is mocskolódnak egyesek. És ezzel részemről vége! Most majd szépen előkaparjátok a régi vonatkozó megjegyzéseim már ha tudjátok, vagy egyszerűen felfordultok meg eltakarítjátok azokat, akik ezt okozták. Mert abban biztosak lehettek hogy én erre meg ezekre több időt és levegőt már soha nem fogok vesztegetni.
nempolitizalok-0
2023. november 30. 12:07
Legalább rendes volt, nem diktatúrázott mint a többi, akiket zsidó gazdáik az USA-ban megkérnek, mondjanak már valami negatívumot.
Héja
2023. november 30. 10:01
Angéla nélkül valahogy elvagyok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!