Válaszukban Molnár Csaba és Kálmán Olga is felkészületlen alsós tagozatosokat megszégyenítő hebegésbe kezdtek

2023. november 16. 17:33

Amikor mi a Momentumban az őszintétlenség kóros, mélyre beivódott kultúrájáról beszélünk, éppen ilyen ügyekre gondolunk.

2023. november 16. 17:33
null
Kele János
Kele János
Facebook

„Bohár Danikára nem kell odafigyelni, de arra talán nem árt, hogy még egy hozzá hasonló agitprop lufiember is mekkora zavart képes okozni egy ún. »árnyékkormányinfón«.
A történet dióhéjban annyi, hogy az állampárti médiaúthenger kabalafigurája arról kérdezte a DK prominenseit, kinek fog szurkolni az apai ágon bolgár felmenőkkel rendelkező Dobrev Klára a csütörtöki Bulgária-Magyarország – nem mellesleg a kvalifikáció szempontjából sorsdöntő – Eb-selejtező mérkőzésen.
Ha esetleg eddig azt hittük, hogy az önmagát tőről metszett, szőrös tökű profinak maszkírozó DK kommunikációs főmuftijait egy ilyen pitiáner kérdéssel nem lehet bezavarni a málnásba, hát, jókorát tévedtünk: válaszukban Molnár Csaba és Kálmán Olga is felkészületlen alsós tagozatosokat megszégyenítő hebegésbe kezdtek, hogy aztán a végén arra jussanak, az bizony nagyon szenzitív magánügy, hogy ki, kinek és miért szorít. Igen, jól olvasod: ma-gán-ügy.

Ne felejtsük el: ugyanez a párt nemrégiben azzal plakátolta tele az országot, hogy az ország következő miniszterelnöke Dobrev Klára, most mégis megugorhatatlan feladatot jelent számukra, hogy egy megkapóan egyszerű eldöntendő kérdésre őszintén feleljenek. Igen, Dobrev Klára – aki mellesleg szerintük ennek az országnak a következő miniszterelnöke lesz – természetesen a magyar válogatott sikeréért szorít. Ennyire nehéz lett volna kimondani? Mi lehet vajon az a fojtogató gát, ami egy ennyire partikuláris kérdésben is akadályozza a világos, őszinte és nyílt kommunikációt? Vagy nem evidens, hogy valaki, aki kormányozni szeretné ezt az országot, az szorít a magyar sportolókért és drukkol a sikereiknek? Tényleg nem értem. 

Amikor mi a Momentumban az őszintétlenség kóros, mélyre beivódott kultúrájáról beszélünk, éppen ilyen ügyekre gondolunk. Az már csak hab a tortán, hogy az önmagát a nyilvánosság előtt nem csak tévedhetetlennek, de mindenki másnál professzionálisabbnak is beállító párt ennyire könnyen, ennyire bénán sétál bele egy különösebben még csak kimunkáltnak sem tekinthető, 1.0-s politikai csapdába.”

Nyitókép: You Tube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2023. november 17. 18:30
Más is hasonlóságot vél felfedezni Mézga Aladár és Dobrev Klára között?
Megtalálta
2023. november 17. 13:27
Bohár Dani nekem sem szívem csücske, de Danikával indítani egy ilyen nyilatkozatot túl erős kezdés. Janika, te kis vézna fasz, nem félsz attól, hogy egyszer valaki pofánver az ilyen kijelentésekért? Az, hogy a DK ilyen kibaszott béna, hogy egy egyszerű kérdésre nem képes normális választ adni, az nem menti az ilyen nyikhajpöcs Momentumos nagypofájú, szarfaszú kis köcsögöket, mint amilyen te vagy.
GrumpyGerald
2023. november 17. 12:44
Amúgy a szöveg többi részével egyetértek. De, miért van az, hogy a momentumnál is mindig kilóg az a (patás) lóláb... Most épp az alább említett, kibicsaklott kifejezéssel, de a lufiemberezés se vall épp jóizlésre. Nem megy ez a b.pesti srácoknak, valahogy mindig szembejön egy napatomerőmű, vagy egy lezuhanyozott roller...
Chardonnay99
2023. november 17. 12:43
Hiába, a magyargyűlölő oldalnak, egy ilyen kérdés azért probléma, mert tudja, ha szíve szerint felelne, akkor a saját szavazói előtt is elásná magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!