Eldőlt, lesz-e Reszkessetek, betörők idén karácsonykor a tévében

2023. december 19. 08:31

Kevin több mint harminc éve levakarhatatlan a kereskedelmi csatornák kínálatából, de feltűnik-e idén is?

2023. december 19. 08:31
Home Alone
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Ha karácsony, akkor szinte borítékolható a „Reszkessetek, betörők” valamelyik nagy kereskedelmi csatornán, ahol évről évre meg lehet nézni, hogy Kevin szerepében Macaulay Culkin hogyan is küzd meg a család otthonába betörő alakokkal és hajt rajtuk végre különböző csínytevéseket. 

A film akkora kasszasiker lett, hogy hat rész is készült belőle, a legutóbbi két éve jelent meg. 

A nagy kereskedelmi csatornák is rendre leadják, leginkább karácsonykor, az utóbbi években pedig már a közvélemény is annyira rákapott a trendre, hogy szabályosan követelik, hogy a tévé leadja. 

Van karácsony Kevin nélkül? 

Megkérdeztük a TV2 és az RTL sajtóosztályát, hogy tervezik az idei karácsonyi programot, megvan-e már esetleg, mit fognak adni három hét múlva. Böjte Piros, az RTL kommunikációs menedzsere a Mandiner megkeresésére elmondta, az, hogy december 25-én milyen műsorokkal készülnek a nézők számára, hamarosan megtalálható lesz a műsorújságokban. 

A Reszkessetek betörők epizódjainak sugárzási jogai nem nálunk vannak”

A csatorna tájékoztatása szerint a műsorújságjuk egyelőre december 11-ig érhető el és jelenleg nem áll rendelkezésükre információ a karácsonyi menetrendet illetően, illetve a műsorváltozás jogát is fenntartják, „azonban weboldalunkon hamarosan elérhetővé válnak az idén Karácsonykor vetített filmek címei is”.

Ugyanazon kérdéseket feltettük a TV2-nek is, a kereskedelmi csatorna a Mandinerrel közölte, 

a Reszkessetek, betörők! trilógia 24-25-26-án kerül adásba a főcsatornán, 21 órás kezdettel.

Válaszukban kiemelték, hogy több országos tévépremierrel is készülnek a nézőknek: leadják többek között a „Karácsonyi csibészek” című filmet, valamint látható lesz „West Side Story”, továbbá a „King's Man: A kezdetek” is. 

Nyitókép: 20TH CENTURY FOX / Photo12 via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
terefere-2
2023. december 23. 19:01
A román adókon is leadják minden évben de semmi baj, még mindig nézhetöbb mint a "frissebb" filmek.
nempolitizalok-0
2023. december 19. 13:21
Nagyon régen láttam, szerintem egy rettentő szar film. Persze eleve nem nézek meg olyan filmet, amelyet reklámok szakítanak meg, a HírTV kivételével ezért az összes ker. TV ki is esik.
Ugandai Bubu
2023. december 19. 12:54
Persze, hogy lesz, a karácsony egy posztmodern kommersz ünnep, nem vallási. Pontosabban ünnep-pótlék. Ez az eredeti feketepéntek, ami nem volt elég a kereskedőknek. Arról a kellékpornóról szól, hogy csúnya gagyipulcsiban zabál a magyar, levetítik mellé ezeket a hírhedten szar és csöpögős filmeket, mindig ugyanazt persze, plusz a kommersz ajándékok, jó sok műanyag és szemét. Ja és még mellé kibaszott giccses hó is legyen, szerencsére ez már nem nagyon van. Idén sem lesz. Reméljük nem csak 11 fok lesz, hanem süt is majd a nap!
bokrosbirka
2023. december 19. 10:58 Szerkesztve
Reszkessetek fasszopók! Büntetni kellene érte ezeket a csatornákat, hogy minden évben ugyan az a lejárt, elavult, szar filmeket adják, amit fillérekért dobnak utánuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!