Karácsony megakadályozta volna a Városliget csodálatos fejlesztését

2023. december 09. 22:37

Ha rajta múlik, most is omladozó épületek, elhanyagolt területek lennének itt. Nézzétek csak meg a Népligetet, hogyan néz ki.

2023. december 09. 22:37
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Bármelyik európai nagyváros büszkesége lehetne, de Budapest főpolgármestere tiltakozott ellene! 

Karácsony Gergely ezt a csodálatos fejlesztést is megakadályozta volna, ha rajta múlik most is omladozó épületek, elhanyagolt területek lennének itt. Nézzétek csak meg a Népligetet hogyan néz ki. Négy éve azt ígérte, hogy majd ő megmutatja hogyan kell zölden fejleszteni. Na azóta se történt ott semmi...”

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. december 11. 09:08
Semmi új.Geriék kerékkötők, csak ellenkezni tudnak.Alig várják hogy valaki csináljon már valamit amit azután ők nagy hangosan azonnal elleneznek.Amíg ők vannak lehetetlen a haladás hiszen ez maga a cél.Közben persze a jó pénzt elteszi minden résztvevő és természetesen állandóan a demokráciára hivatkozik.
Czápa
2023. december 11. 02:16
Geli a korát megelőző nagy formátumú politikus. Ennek szimbólumai a bicikli sávok. Minél több sáv, annál nagyobb karakter.
Bunyevac1964
2023. december 10. 22:19
De mennyivel több zöld felület maradt volna és az a sok fa ami megmenekülhetett volna és az egész projejt árán hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni ….. Valamit kihagytam ? Ja igen ! Azt a fát amelyet a ligetvédők felgyújtottak a nagy ligetvédésben
cinkegolyó
2023. december 10. 15:35
Így igaz! A Városligetprojekt Oszkár díjas, a Népliget prosztódíjas "méhlegelő".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!