Karambolozott Stohl András

2023. december 20. 18:02

Az ütközés után a járókelők azonnal felismerték az egyik autóból kiszálló népszerű színészt.

2023. december 20. 18:02
null

A Bors értesülései szerint a színész szerda délelőtt karambolozott Óbudán. A baleset a Pünkösdfürdő utca és a Madzsar József utca kereszteződésében történt. Az ütközés után a járókelők azonnal felismerték az egyik autóból kiszálló népszerű színészt. A lap az esetet követően egyből felkereste Stohlt, hogy további részleteket kaphasson a baleset körülményeiről.

 Történt egy koccanásos baleset, igen”

– nyilatkozta szűkszavúan Stohl András.

A lap értesülései szerint személyi sérülés nem történt és jelentős anyagi kár sem keletkezett. Stohl András nem kívánt további részleteket megosztani az ütközés körülményeiről.

Nyitókép: Ládóczki Balázs / Origo

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. január 22. 23:21
A cellád visszavár..😆
blondibarbi
2024. január 22. 21:06
Nem biztos, hogy be volt drogozva. Lehet, hogy csak piás volt kicsit.
Welszibard
2024. január 13. 10:00
Ezeknek a kiválasztott színészeknek mindent lehet? A múltkor az elszemtelenedett Kern András (a Heti Hetes egyik hőse, Gálvölgyivel, Havas Henrikkel) közölte, hogy őrá ne vonatkozzon a KRESZ, most meg ez a visszaeső (drogos) színész. Mitől ilyen magabiztosak ezek és meddig szórakozhatnak az őket fizető közönségükkel?
masikhozzaszolo
2023. december 23. 19:13
Debrecenben tanítottak B-re. Persze akkor már régóta tudtam vezetni. Rutinpálya, satöbbi. Mondja az oktató, miért nem mondtam, hogy tudok vezetni, mit szórakozok vele. Beült hátra, menjek, amerre gondolom. Mikor levizsgáztam azt mondta. Most már tudok vezetni, és jogosítványom is van. Most elsősorban arra figyeljek, hogy akik belém akarnak jönni, azokat kivédjem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!