Magánéletével traktálja a közvéleményt Nagy Ervin: ezúttal Molnár Áron élettársáról osztott meg titkokat

2023. december 19. 08:18

A kormányellenességen túl van még valami, ami összeköti a két színészt.

2023. december 19. 08:18
null

Nagy Ervin önéletrajzi könyve, „A király, a gróf és a tanár,” néhány hete került a könyvesboltok polcaira. Ebből az alkalomból a színész interjút adott az Újbuda Televíziónak. Az interjú során egy rendkívül érdekes részlet is napvilágra került. Jelesül, hogy Nagy Ervin korábban egy párt alkotott Duda Éva táncművésszel, aki jelenleg Molnár Áron felesége.

Mi élettársak voltunk Évával életünk nagyon fiatal szakaszában. Mi már rég nem éltünk együtt, amikor ők összejöttek. Áront általa ismertem meg 13 évvel ezelőtt. 12 évvel ezelőtt készült is egy közös kép rólunk, ahogy együtt vagyunk a horvát tengerparton öten az akkor 1 éves kislányommal. Innen indul a kettőnk barátsága

– mondta Nagy Ervin.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helyrerakosgat
2023. december 20. 04:47
Havi nettó 400 ezerért teljes korrektúrát vállalok a Mandiner cikkei felett. Magyartalanságoktól kezdve az elütésekig, nyelvgyalázástól a káromkodásig mindent kigyomlálok, a kurva anyátokat!
catalina11
2023. december 19. 18:03
Az interjú során egy rendkívül érdekes részlet is napvilágra került. Jelesül, hogy Nagy Ervin korábban egy párt alkotott Duda Éva táncművésszel, aki jelenleg Molnár Áron felesége." Egy duda két csárdában, bár az a két csárda is tök egyforma...
evpus
2023. december 19. 16:48
Komcsi milliomos volt már az apja is. Igen, ha gáz van körülötte, előveszi az ikreit.
Sulammit
2023. december 19. 15:27
Ha túl sokan utálják, vagy nevetnek rajta, mindig előjön az ikreivel, feleségével, annyira népszerűtlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!