Zseniálisan folytatta karácsonyi hagyományát Gulyás Gergely (FOTÓ)

2023. december 24. 18:38

Mutatjuk a tárcavezető hagyományának idei és tavalyi bejegyzését!

2023. december 24. 18:38

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter 2023-ban is folytatta immár hagyománynak tekinthető ünnepi szokását, miszerint egyedi, még fel nem dízített fenyőfás fotóval kíván áldott karácsonyt követőinek.

Mutatjuk a tárcavezető idei fotóját:

Gulyás Gergely tavalyi hasonló posztját pedig itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Gulyás Gergely Facebook-oldala

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palinka-0
2023. december 25. 14:19
Na már csak ez hiányzott. Gulyás elvtárs meg a behálózott fenyőünnepe.
titi77
2023. december 25. 10:32
a buzeráns kommentelők már megint hokizhatnak valamire!
powerage
2023. december 25. 10:20
Magyar nyelv értelmező szótára: zseniális [ë v. e] melléknév -an, -abb, (ritka, régies) geniális [ë] (régies írva: genialis is) Lángeszű, lángelméjű <személy>. Zseniális államférfi, hadvezér, költő, tudós, zenész; zseniális koponya, tehetség.  Két ember áll előttünk … két zseniális író, kik életükben nem találták meg közönségüket. (Babits Mihály) || a. (gyak. túlzó) Ilyen személytől származó, rá jellemző; lángészre v. különös ötletességre valló. Zseniális alkotás, gondolat, könyv, ötlet, találmány, terv. A feladat megoldása zseniális. Ezt zseniálisan tervezted el.  Hajlandó vagyok hinni, hogy ezt te éppen nem különcködésből, hanem afféle geniális feledékenységből tetted. (Arany János) Genialis gondolat volt: a tenger közepére szorítani össze a világháborút. (Jókai Mór) Zseniális ötlet villant fel most Pista előtt. (Móricz Zsigmond)
balbako_
2023. december 25. 08:34
Rendkívül felkészült, szimpatikus politikus Gulyás Gergely! Neki is és családjának is áldott boldog karácsonyt kívánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!