Tüttő Kata megadta magát, Gyurcsány készülhet a nászra

2024. január 22. 16:41

Összenő, ami összetartozik.

2024. január 22. 16:41
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Tüttő Kata gyakorlatilag felmondta a Gyurcsány-tervet:

»Szavazó nélkül nincs politikai párt és nincs politikus, a szavazóink hangja nagyon egyértelmű, egy ellenzéki közösséget, egy erős ellenzéket akarnak látni, nem sok kis pártot, hanem egy alternatívát, amely képes együttműködni és egymással kormányozni.«

A szocik régi-új favoritja többször kiverte már a biztosítékot az embereknél, először akkor, amikor a válság kellős közepén, 2021-ben a saját közösségi oldalán dicsekedett el azzal, hogy a milliomosok kedvenc, méregdrága hobbiját, az úgynevezett tengervízi lovaglást választotta nyaraláskor. 

Majd azzal hívta fel magára a figyelmet, szintén közfelháborodást keltve, hogy spórolásra, egészen pontosan kevesebb autózásra kérte a budapestieket, miközben ő maga is rendszeresen így közlekedik. De volt, hogy rúdtáncmutatvánnyal szándékozott elkápráztatni a szavazókat.

Most azonban ebben az interjúban a főpolgármester-helyettes színt vallott, elárulta a lényeget, nem kell sok kis párt, egy alternatívára van szükség. Nincs mese, Tüttő megadta magát a DK-vezérnek.

Összenő, ami összetartozik…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. január 25. 03:59
Gyurcsány eddig is úgy játszadozott, bújócskázott-fogócskázott a mérhető és mérhetetlen támogatottságú sok kis párttal, ahogyan csak akart, mint macska az egerekkel felfalás előtt! Momentán bizonyára a jól felfogott érdeke okán úgy látja, hogy eljött az ideje felfalni mind, mintha soha nem is lettek volna. Tüttő Kata abban már most biztos lehet, hogy ennek az akciójának sem lesz több, vagy jobb hozadéka számára annál, mint amikor a feltűnési viszketegsége okán a milliomosok kedvenc, méregdrága hobbiját, az úgynevezett tengervízi lovaglást választotta magának a nyaralásakor.
iimre
2024. január 24. 05:41
"pugacsov-0 jan23. 16:09 Azé sokan sunáznák ezt a Tüttőt..." Jól be kéne fogniuk közben az orrukat, mert kellemetlen szaga van a kis vörösnek…
KBA98
2024. január 23. 17:58
Nem tudom, hogy az asszony mit szól hozzá, de sajnos Gyurcsányból már így elég sok van, nem kell több!
pugacsov-0
2024. január 23. 16:09
Azé sokan sunáznák ezt a Tüttőt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!