Ezért vagyunk mi is a célkeresztben!

2024. február 09. 16:29

Izrael ebben a gyűlöletkampányban azért kap kiemelt szerepet, mivel megmutatja az egész világnak, hogy a legnagyobb túlerővel szemben is helyt tud állni egy kis nép.

2024. február 09. 16:29
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Vegyük észre, hogy a baloldal nagy barátja, »Magyarország jótevője« (Horn Gábor) ugyanúgy a káoszban, a bajkeverésben és a felfordulásban érdekelt, ahogy a globalista pártok. Gyűlöl minden természetes közösséget; Izrael ebben a gyűlöletkampányban azért kap kiemelt szerepet, mivel megmutatja az egész világnak, hogy józan ésszel, elszántsággal és összefogással a legnagyobb túlerővel szemben is helyt tud állni egy kis nép. Ezért vagyunk mi is a célkeresztben; a józan ész, a természetes önérdek mentén politizálunk és erre figyelmeztetjük az EU bürokráciát és valamennyi tagállam állampolgárait! Legközelebb júniusban! Legyél ott!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 10. 07:25
Hazudsz kötter. A "kis nép" tagjai nem kevés összeesküvés, aljassàg, becstelenség révén kezükben tartják a világ vagyonának nagy részét, a politikai vezetőket széljobbtól a szélbalig, a komplett mèdiàt, az oktatást, miközben a nem kevésbe aljas módon létrehoztott apartheid zsidó terrorállamuk minden nemzetközi megállapodást, jogot leszarva népirtja az arabokat évtizedek óta. A "kis nép" ahol feltűnik megvetést, gyűlöletet szít az emberek között, vègül maga ellen is. De ti sunyi sameszaikként még nèven nevezni is gyávák vagytok aljas gazdáitokat, a mocskos zsidókat.
bodrigyuri
2024. február 09. 21:12
Kimondta határozatban Hága, hogy népírtás. Innentől kezdve túltolni a cionista propagandát, minimum nevetségesen kontraproduktív.
Pelso j.
2024. február 09. 19:54
Az ország semmiféle célkeresztben nincs. Te meg ahhoz egy senki vagy, hogy abban légy.
Genusnextgen
2024. február 09. 19:43
Te azeet vagy a célkeresztben, mert migránscsempészeket, terroristákat, pedofilokat engedsz ki a börtönből, ráadásul még a saját nevedet is szégyenled Buksikám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!