Felkavaró fotókat hozott nyilvánosságra Gulyás Gergely az antifa-támadás áldozatairól (KÉPEK)

2024. február 01. 20:11

Az egyik sérült a Blikknek elmondta: hátulról ütötték le viperával, szétnyílt a feje, a bal oldala feldagadt, felrepedt az arccsontja, a barátnőjét pedig kétszer combon szúrták valamivel.

2024. február 01. 20:11

Mint ismert a héten elkezdődött az antifa-támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. A vádlottak a magyarországi fogvatartás körülményeire panaszkodtak, az egyikük például korábban azt ecsetelte az olasz La Repubblicának, hogy „embertelen” körülmények között tartották fogva őket. „Egerek, galambok, poloskák, láncok, rossz bánásmód és verések, mindent láttunk ott, ez egy olyan hely, ami nem evilági, tele rossz dolgokkal. És ő attól fél, hogy örökre ott marad” – fogalmazott. A nő apja szerint „úgy bántak vele, mint egy állattal”.

Ezt is ajánljuk a témában

A Blikk csütörtöki cikkében azt írja: Gulyás Gergely a Kormányinfón is beszélt a történtekről, aki szerint a fogvatartások körülményei az uniós előírásoknak megfelelőek, napi háromszori étkezést kapnak a fogvatartottak, luxus nincs, de patkányok sem, áltlanosságban tisztaság van a börtönökben, 

még a Covid alatt sem tört ki járvány az intézményekben” 

– fogalmazott a miniszter. A sajtótájékoztatón fotókat adtak át a sajtó képviselőinek, melyen az antifa támadók áldozatai láthatóak az ellátásukat követően. A történtek után egyébként az egyik sérült is elmondta a Blikknek, hátulról ütötték le viperával, szétnyílt a feje, a bal oldala feldagadt, felrepedt az arccsontja, a barátnőjét kétszer combon szúrták valamivel. 

Ha látni szeretné a felkavaró fotókat, kattintson ide!

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 25. 19:53
A FASSZOPOKAT ADDIG ÜTNÉM MÉG MOZOGNAK LEGALÁBB TISZTÁBA LENNE A TETTÉVEL HOGY AZT KAPTA VISSZA AMIT CSINÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!!
nebulo15
2024. február 02. 14:21
Ha valaki újságírót játszik akkor jó ha tudja, hogy az arccsont inkább "elreped és nem felreped", "felrepedni" esetleg az arcbőr szokott.......
zatoicsi
2024. február 02. 09:00
Ezt a nőt ki kell végezni úgy ahogy Rosa Luxemburgot. Autóba beültetni, kivinni a folyópartra és golyó a fejébe, A kommunistákkal csak így lehet beszélni.
zatoicsi
2024. február 02. 08:58
valamelyik szarban fetrengő liberális geci itt az írta, hogy IGEN! Azért érdemelte meg mert terepszínű nadrágot viselt és bakancsot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!