Közeleg a kampány, durvul a közbeszéd

2024. február 27. 17:36

A baloldal egyre durvább hangnemben kommunikál és ez is jól mutatja, hogy óriási a tétje a nyár eleji választásoknak.

2024. február 27. 17:36
null
Kaszab Zoltán
Vasárnap.hu

„A Parlament tegnapi ülésével elkezdődött a tavaszi ülésszak és ezzel együtt gyakorlatilag kezdetét vette a kampányidőszak is. A baloldal egyre durvább hangnemben kommunikál és ez is jól mutatja, hogy óriási a tétje a nyár eleji választásoknak.

A hangulatot Márki-Zay Péter, a baloldali összefogás 2022-es bukott miniszterelnök-jelöltje alapozta meg pártja, a Mindenki Magyarországa Néppárt tisztújító kongresszusán. Hódmezővásárhely polgármestere ugyanis a magyar történelem legsötétebb korszakait megidézve arról beszélt, hogy »ennek a rendszernek is vége lesz, úgyhogy higgyék el nekem, ők félnek attól, hogy lógni fognak.« Vajon Márki-Zay Péter tényleg felakasztaná politikai ellenfeleit? Egyáltalán kikre gondolt pontosan, akiknek szerinte lógniuk kellene? A Fideszes politikusok, vagy a mögöttük álló holdudvar tagjai? Esetleg az összes Fideszes szavazónak lógnia kellene? A lényeget tekintve mindegy is.

Mert pontosan mutatja azt a gondolkodást, ahogyan a baloldal az ellenfeleihez áll, hogy nem legyőzni akarja őket, hanem a Föld színéről is eltüntetni, ahogyan azt 1945 után tette.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­á­­n­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
llnnhegyi
2024. február 29. 04:54
Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen kampányol! Jó hír az MJK-nak. Pankotai Liluka szétcsapott a libbcsikommcsik között.
masikhozzaszolo
2024. február 28. 16:46
Mindenki csatasorba! Magyar Péter is. Orbánné felkérdezi, elszámoltatja a minisztereket! Megígérted a tejszínes spenótos receptet! A múltkor nem hoztad el. És most itt van? Vagy elküldenéd mailon?
Szuperszig
2024. február 28. 12:38
A ballibbantaknak már zsinórban négyszer bejött ez a kommunikáció. :-)))) Csinálják csak! Ötödszörre biztosan beválik a módszer. :-))))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!