A tömeg, ami Magyar Péter nagygyűlésén megjelent, profi mozgósítás eredménye

2024. március 17. 08:40

Ne legyünk madarak!

2024. március 17. 08:40
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„Ne legyünk madarak!

A tömeg, ami Magyar Péter üres  frázisokat puffogtató nagygyűlésen megjelent profi mozgósítás eredménye.

Igen, az. Méghozzá egy jól előkészített középre pozícionált média kampány után... miközben a DK, az egyetlen potens ellenzéki párt hogy, hogy nem pont nem tartott nagygyűlést.

A következtetést mindenki vonja le magának.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. március 18. 11:07
Magyar Péter sokáig nem tudta, hogy korrupciós ügyben vagy nemi erőszak miatt idézte be őt az ügyészség... Tehát mindkét ügyben sáros volt. Nem csoda, hogy a volt felesége kitette a szürét. Egy igazi bunkó áll elöttünk, de legyünk megértéssel vele, lehetséges, hogy pszichiátriai kezelésre szorulna a szerencsétlen Hogy öt jobban megismerjük és leleplezzük, rendezzük át egy kicsit nevének betüit: AGYAM REPTÉR - így nem csoda, hogy mindenféle fura dolgok repülnek ki onnan, AGYAMÉRT PER - perelek, ha valaki a szellemi stafirungomat nem értékeli nagyra, AGYAM PERT ÉR - kissé talán nárcisztikuasan túlértékeli a saját agyát, EGY MART RÉPA - az utolsó házibulija olyan jól sikerült, hogy csak egy egérrágta sárgarépa maradt az egész büfféböl. Ö most játsza a "bennfentest", pedig csak a volt felesége miatt türték meg a szóban forgó körökben, mert egyáltalán nem passzolt oda, bár hasznot tudott húzni belöle. Pár hónap múlva a kutya se fog emlékezni rá, hacsak valamelyiket el nem verte.
Dixtroy
2024. március 18. 08:31
Mit kell levonni? MP lenne az új mzp?
Banned310
2024. március 18. 00:08
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 nevetségesek vagytok ostobák
2024. március 17. 22:28 Szerkesztve
Levontam,Tamás.Egy az Orbán segge partján legelésző szar arc vagy.Az a sok busz ami 15.-én vidékről hozta az embereket,illetve azok amik az indulatokat gerjesztő “békemenetre”szokták hozni őket —még az egykor baráti Lengyelországból is-nyilván elkerülték az amúgy mindenre kiterjedő figyelmedet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!