Elárulta Vitézy Dávid, mikor jelenti be, lesz-e főpolgármester-jelölt (VIDEÓ)

2024. március 12. 12:13

Legalábbis többen is unszolják, hogy induljon a választáson, de még maga az egykori közlekedési államtitkár sem döntött arról, hogy jelöltesse-e magát.

2024. március 12. 12:13
VITÉZY Dávid

Nyitókép: Komka Péter

***

Az ATV Start hétfői műsorában Vitézy Dávid, volt közlekedési államtitkár a műsorvezető kérdésére válaszolva többek között főpolgármester-jelölti pletykák kapcsán is megszólalt.

Kik támogatnák Vitézy Dávidot?

Az ATV műsorvezetője arra is rákérdezett, lehetséges-e, hogy nemcsak az LMP jelöltje legyen a korábbi közlekedési államtitkár. Mint Vitézy az adásban fogalmazott: szerinte „arról soha nem is volt szó”, hogy kizárlóag az LMP jelöltje legyen. Mint részletezte:

számos szakmai és civil szervezet unszol arra, hogy vállaljam ezt el, és induljak el ezen a főpolgármester-választáson”.

A műsorvezető kérdésére Vitézy megerősítette azt is: március 31-ig el fog dőlni, elindul-e a főpolgármester-választáson. Mint fogalmazott: „azt, hogy leszek-e főpolgármester-jelölt, azt március végéig el kell döntenem. El is fogom dönteni, természetesen.”

Vitézy Dávid lehetséges jelöltsége és az ezt várhatóan bejelentő következő LMP-kongresszus kapcsán megkerestük az LMP-t is. Lapunkat azonban mindössze arról tájékoztatták, hogy „az LMP következő kongresszusa előtt a korábbiaknak megfelelően időben értesíti a sajtó munkatársait”. Vagyis bővebb információt a párttól sem kaptunk.

Vitézy Dávid fentebb említett, ATV-s nyilatkozatát itt nézheti vissza:

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­­g­­ö­­s­­ ­­l­­á­­n­­­y­­­o­­­k­ ­v­­­á­­­r­­­n­a­­­k­­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
survivor
2024. március 18. 14:27
antal-2 Jó, legyél te a főpolgi...
survivor
2024. március 18. 14:26
Nem jó. Távoli rokona Orbánnak.
Zokni
2024. március 12. 16:51
Sztem, ha van esze, akkor Orbánnal alkudozik. “…Mit kínáltok, milyen garanciát adtok, hogy tovább égessem magam, Viktor?”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!