„Engedj el!” – újabb részletek derültek ki a rendőrségi jegyzőkönyvből, mi történt Varga Judit és Magyar Péter között

2024. március 25. 10:38

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a jelen lévő rendőr és Varga Judit is arra kérte Magyar Pétert, hogy engedje el a minisztert.

2024. március 25. 10:38
null

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Egy, a HVG birtokába került rendőrségi jegyzőkönyv tartja lázban az országot egy hete már. A jelentésben egy 2020. év végi családi veszekedés és annak részletei állnak. Többször lehetett arról hallani, hogy Magyar Péter és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter kapcsolata korántsem volt felhőtlen, erről az ellenzék új vezéralakja közösségi oldalán annyit írt, “olaszos” volt a kapcsolatuk.

A szóban forgó családi viszálykor jelen volt egy rendőr is, aki a pár korábbi közös otthona előtt állt. A Magyar Nemzet megjegyzi, egy olyan hatósági személyről van szó, aki hivatali esküt tett, és rendőri minőségében jelentés formájában meg is örökítette a történteket. 

Ezt is ajánljuk a témában

A HVG úgy idéz a jelentésből, hogy a rendőr bár nem látott rá a szereplőkre, hiszen a lakáson kívül állt, azonban jól hallotta mi történt, így azt is hallotta, hogy Varga Judit azt mondta exférjének: engedje el és ha máshogy nem tudja elhagyni a lakást, akkor az ablakon keresztül távozik. 

A lap szerint a Magyar megpróbálta megakadályozni, hogy Varga mérgében a párkányra ruhákat és csomagokat pakoljon, a feltételezés szerint ekkor kérte a korábbi igazságügyi miniszter volt férjét, hogy engedje el. 

„Sem nem akadályoztam abban, hogy kimenjen a szoba ajtaján, sem az ablakból nem húztam vissza, onnan ő maga mászott le és ment ki végül a konyhaajtón és indult el a szolgálati gépkocsihoz” – reagált a HVG cikkére később Magyar Péter, aki szerint soha nem bántotta a gyerekei anyját, az eset állítása szerint szimpla családi veszekedés volt.

Majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből”

– mondhatta ezt Magyar, legalábbis a HVG birtokában lévő rendőri jelentés szerint Varga Judit exférje ezt mondta a vita során korábbi feleségének. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Egy ponton a rendőr a jelentése szerint arra utasította Magyart a házon kívül, az ablaknál állva, hogy engedje el Vargát, mire állítólag Magyar vele kezdett veszekedni. A leírtak szerint az utcán is folytatódott a balhé, amit a szöveg szintén hosszan részletez, felsorolva a rendőri intézkedéseket is” – írja a HVG a jelentésre hivatkozva.

Magyar Péter hétfőn reggel közösségi oldalán arról panaszkodott, hogy az elmúlt időszakban számos cikk jelent meg róla különböző sajtóorgánumokban, állítása szerint ez nem más, mint egy ellene irányuló gyűlöletcunami. Ezek után sokadjára is belengette, mindenkit is beperel, azonban kedvesen abban bízik, mire a perek lezárulnak, már nem lesz kin végrehajtani az ítéletet.

A hír szent, a vélemény szabad”

– zárta mondandóját.

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. március 25. 16:37
Holnap egy olyan hangfelvétel akar lejátszani, melyen az ex felesége beszél! Ennél undorítóbb fazon nem sok létezik, de kb Ferivel és Klárival egy súlycsoportban vannak az aljasságot illetően!
Lajoss
2024. március 25. 16:13
Hiába erőlködtök…holnap borul a bili… 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ekrü
2024. március 25. 16:11
Jól látom, hogy @Skywalker barátunkat nem látom itt tobzódni? Csak nem tudja már , hogy a Nagy Bejelentés elmarad holnap? Azt szégyenében elbujdosott....
5m007h 0p3ra70r
2024. március 25. 16:02
>>>somatic335 - Legyetek bátorak 2024. március 25. 13:02 Halihó fideszesek, nektek ebben az évben korán jön a nyuszi! Holnapra már itt is lesz.<<< Honapra itt a fórumon? Oszt minek jön ide egy rágcsáló holnapra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!