Néhány utolsó mondat Magyar Péterről

2024. március 20. 11:19

Száradjon le a kezem, ha Orbán után még egyszer olyan emberre szavazok, aki életében nem tett le még semmi komolyat az asztalra.

2024. március 20. 11:19
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Megértem, hogy vannak, akik annyira szomjazzák a reményt, hogy így tesznek. De engedjék meg nekem azt a luxust, hogy kimondhassak egy dolgot. Nem tudom, hány választást élek még meg, azt pláne nem tudom, ebből mennyi lesz a valódi választás, de száradjon le a kezem, ha Orbán után még egyszer akár hittel, akár »befogott orral« olyan emberre szavazok, aki egyrészt életében nem tett le még semmi komolyat az asztalra a politikán kívül, másrészt azt kéri, hogy felejtsem el neki, mit mondott vagy mit tett korábban. 

Tisztában vagyok azzal, hogy ezzel a néhány gondolattal sokakban rossz érzést fogok kelteni. De ha visszanézek a 2006 óta végzett politikai munkámra, akkor egy valami biztosan igaz: sokszor én is túl későn mondtam el dolgokat. Ezt a hibát szeretném elkerülni. Cserébe ígérhetem, hogy ezek lesznek az utolsó mondatok, amikben Magyar Péterrel foglalkozom.

Végül: természetesen Magyar Péter nagyon sok, a kormányt és az ellenzéket is érintő igazságról beszél mostanában, kétségtelenül nagyon meggyőzően. Ez viszont még akkor sem biztos, hogy összességében magának az igazságnak jót tesz, ha azokat komolyan gondolja. Munkájához sok sikert kívánok!”

Ezt is ajánljuk a témában

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­ ­­­l­á­­­n­y­­o­­k­­ ­v­­á­­­r­n­­a­­­k­­­ ­­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
jostothu
2024. március 21. 15:36
Pont olyan nárcisztikus jellemtelen pojáca mint te.
piramis-2
2024. március 21. 14:31
"Néhány utolsó mondat Magyar Péterről" Te nyomult lófüttyi doktor! Bár rólad hallanánk már, az utolsó mondatokat!
balbako_
2024. március 21. 08:15
Ez a pöcs mit tett az asztalra? (Jó...odaszart...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!