A recept, a célok ugyanazok, csak a szereplő változott.

2024. április 19. 17:25

Sem Magyar Péterrel, sem mással nem térhetnek vissza a 90-es évek vagy a Gyurcsány korszak.

2024. április 19. 17:25
Opposition Figure Peter Magyar Holds March In Budapest
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Janos Kummer/Getty Images

„Az árulót – aki egy hátsósoros senkiből a feleségének és gyermekeinek anyjának lehallgatása, megzsarolása majd elárulása révén került a rivaldafénybe –most a 2022-es Sorosista kampánycsapat próbálja felépíteni és játékban tartani. A recept, a célok ugyanazok, csak a szereplő változott. Hatalomra juttatni egy bábot, aki majd gátlástalanul kiszolgálja a háború, gender és bevándorláspárti globalista erőket. 

Aki ugyanúgy kiszolgáltatja az országot a globalista erőknek, ahogy azt az összes baloldali kormány tette, eladva gyárat, földet a melósok feje fölül, talpuk alól, ahogy azt a 90-es években tették a szüleimmel és az egész nemzedékükkel. Ezt nem fogjuk engedni‼️

Sem Magyar Péterrel, sem mással nem térhetnek vissza a 90-es évek vagy a Gyurcsány korszak és sem Ukrajnáért, sem az amerikai fegyverlobbi érdekeiért nem engedjük lerombolni Magyarországot”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­s­­­ ­l­á­n­y­o­­­k­ ­­v­á­r­­­n­­a­­k­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Skywalker_bp
2024. április 19. 23:01
Táncolj Kötter! 💃💃💃💃💃💃💃 Búcsúbuli
Akitlosz
2024. április 19. 20:47
Mert eg­­­y fészbukkuló senkiház­­­y propagandista íg­­­y döntött és punktum. Na nehog­­­y már a többség döntsön közüg­­­yekben "demokráciában"! Mintha lenne komol­­­y különbség a vörösök és a narancssárgák között! Mindeg­­­y, hog­­­y mel­­­yiket választja a nép, a szemiták íg­­­y is, meg úg­­­y is jól járnak. EU és NATO tagság lesz, infláció, költségvetési hián­­­y és államadósság, posztbolsevik alkotmán­­­y illetve "alaptörvén­­­y". Akkor mi a tét, mi a különbség?
Pelso j.
2024. április 19. 20:34
persze, hogy nem térhetnek vissza, tomicseléd, mert akkor mehetnél közmunkásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!