Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Hihetetlen fotón, ahogy nemzeti színű lobogót festett a természet a zagyvarékasi gátra

2024. május 15. 15:09

A vörös pipacsok, a fehér margaréták és zöld fű egymás alatt valóban olyan hatást keltenek, mintha egy hatalmas zászlót látnánk.

2024. május 15. 15:09

Nyitókép: Facebook

A természet mindig képes meglepetést okozni. Így volt ezzel Szilvás Katalin is, aki Szolnok és Zagyvarékas között a gátnál készített egészen különleges fotót – olvasható a Lelépő cikkében. A közösségi médiában megosztott képen jól látható, ahogyan a gát piros-fehér-zöld színeket öltött. A vörös pipacsok, a fehér margaréták és zöld fű összjátéka valóban olyan hatást kelt

mintha egy hatalmas, élő zászló lengene a szélben.

„Szilvás Katalin fotója emlékeztet minket arra, hogy az igazi szépség gyakran ott található, ahol a legkevésbé is várjuk. Élő bizonyítéka annak, hogy tényleg érdemes mindig figyelni a körülöttünk lévő világra, hiszen sosem tudhatjuk, hogy milyen csodálatos pillanatokat rejthet magában” – olvasható a portálon.

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­k­e­­­l­­­d­­­ ­a­­ ­­s­z­e­x­­i­­­ ­p­u­­n­­c­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Bunyevac1964
2024. május 15. 20:36
Baj lesz még ebből! Sehol egy EU-s zászló színű kóró ! Szuverenista mező ! 7-es cikkely lesz ebből ha2 4 oran belül nem lesz lekaszálva.
sciohyper
2024. május 15. 15:38
Hiába is, no! Ami szép, az szép!! Ez axióma!!!
P_F_Juli
2024. május 15. 15:22
Kislány koromban szoktuk sokszor hallani ezt a mondókát, amit itt a természet alkotott: "Piros, fehér, zöld; ez a magyar föld"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!