Molnár „NoÁr” Áron megint segélykiáltást fogalmazott meg, most a felvételizőket félti (VIDEÓ)

2024. május 13. 09:49

Úgy tűnik, nem féltette sokáig mentális egészségét a rapper-aktivista-színész.

2024. május 13. 09:49
null

Nyitókép: Facebook

Úgy tűnik, Molnár Áron mégsem pihen túl sokáig, mert most TikTok-oldalán közölt egy videót, amelyben az SZFE felvételijén akadt ki, egész pontosan egy olyan kérdésen, ami így hangzott: „Melyik idézet való Orbán Viktortól?” 

A rapper-aktivista szerint nem korábban, hanem most zajlik ideológiai jellegű munka az intézményben, a diákoknak, felvételizőknek pedig a következőt üzente: 

Legyetek résen, legyetek kritikusak, ne hagyjátok, hogy elvegyék tőletek a szabadságotokat, a szabad véleménynyílvánításotokat!”

@molnar.aron23

“Melyik idézet való Orbán Viktortól?” Ez volt a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakának felvételijén az egyik kérdés.. még szerencse, hogy nincs ideológiai átképzés az egyetemen..

♬ eredeti hang - Áron

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. május 13. 16:48
Ezt a szarkupacot miért nem tartóztatják már le?
sternerregnix
2024. május 13. 15:07 Szerkesztve
Hogyan lehet egy kérdéssel ideológiailag átképezni valakit? Érdekes, hogy a válasz lehetőségeket nem láttuk, azért azt akárhogy nézzük az elmúlt több mint 30 évének meghatározó politikusáról van szó. Ez már most is a történelmünk része.
zakar zoltán béla
2024. május 13. 12:13
Mi mika Muki Miki Klinika
Kristály
2024. május 13. 12:05
Az a helyén való szöveg hogy levágták a fas....át mert pont nő akar lenni vagy varatott egy fas....t magára vagy hogy kisgyerekkel hempergett mert joga van hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!