Orbán Viktor elárulta: ekkor szokott rendet rakni irodájában (VIDEÓ)

2024. május 22. 10:27

A miniszterelnök Budapest XVI. kerületében járt, ahol meglátogatta a tizennyolc éve polgármesterként dolgozó Kovács Pétert.

2024. május 22. 10:27
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor egy, a TikTok-ra feltöltött videójában elárulta, hogy a kerületi polgármester irodájához hasonlóan a hétvégére nála is ellepik a dossziék az íróasztalt. 

Szombaton dolgozom, és szombat délután csak azzal foglalkozom, hogy ami fölhalmozódott azt valahogy összerendezem dossziékba

– árulta el a kulisszatitkot a miniszterelnök.

Kovács Péter 2006 óta Budapest XVI. kerületének polgármestere, júniusban ismét indul a posztért.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. május 22. 16:55
A pihenés is jár! Nem lehet ennyit dolgozni!
llnnhegyi
2024. május 22. 15:34
Apró Piroska néni földdel vircsatftolt! Nem volt titok eddig sem.
llnnhegyi
2024. május 22. 14:23
Dobrev Klára milyen ( MSZP) titkos anyagot dolgozott fel? Ígérte, közreadja ma. Kádár János levágott fejét is ők őrzik az Apró villában, a páncéltemben .
llnnhegyi
2024. május 22. 14:16 Szerkesztve
Magyar Péternek videó vágó szobája van. Korábban született libbcsikommcsi politikusok szövegeit vágják,kopizzák, nyomtatják ki A4-s lapokra. Petike ezeket olvassa fel,rutin látogatásakor!! ==========✓ Titokban( családi ágyban, párna alá rejtett hangrögzítővel felvett) szövegeket is itt vágja,rendezi. ( rohadtqrvaanyját)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!