Pressman bácsi így május elseje alkalmával újabb influenszereket hivatott be magához egy kis eligazításra, átnevelésre

2024. május 01. 20:27

Bővül a belpesti lipsi szekta, na.

2024. május 01. 20:27
null
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

Nyitókép: Képernyőkép/Apáti Bence Facebook-oldala

„Pressman bácsi így május elseje alkalmával újabb influenszereket hivatott be magához egy kis eligazításra, átnevelésre. Szokása ez neki, zavarbaejtően szeret fiatal tartalomgyártókkal, zenészekkel, énekesekkel csevegni, mintegy kiképezni az egybegyűlteket liberalizmusból, toleranciából, progresszióból, úgynevezett egyetemes emberi -értsd Lmbtq- jogokból. És elmagyarázni a tudatlan apolitikus tartalomgyártóknak, hogy részint ne legyenek apolitikusok, részint egy gaz, fasiszta, homofób diktatúra elnyomása alatt szenvednek, ami rossz, sőt nagyon rossz, de van megoldás; tehetnek ellene. Mit ad Isten, a mai eseményekre a Moblifoxot alapító Diller Kevint is meghívta. Tudjátok azt az arcot, aki ezreseket szórt szét a nyílt utcán, ezzel óriási káoszt okozva, és akiről a legutóbbi Apáti reagált is csináltam. A képen épp rá mosolyog a drága jó helytartó úr. Bővül a belpesti lipsi szekta, na.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 03. 15:02
Bencus,te,ezért,még pénzt is kapsz?! 🫢
gekk
2024. május 03. 10:04
Bencike, hatvan komment. Ennyit érsz szoponc.
ropifan
2024. május 03. 02:10
Amíg nagykövet.
ropifan
2024. május 03. 02:06
Csak vicceltem. Természetesen nálunk teljes biztonságban van, mint szövetséges ország küldötte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!