Schiffer András elmondta: ezért van elege a választóknak az ellenzék vezető politikusaiból (VIDEÓ)

2024. május 07. 09:46

„Nem veszik észre ezek a szerencsétlenek, hogy átfutott rajtuk az idő” – jelentette ki az egykori LMP-s politikus.

2024. május 07. 09:46

Nyitókép: Képernyőfotó

Az ATV Öt című műsorában Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró többek között arról beszélgetett Vogyerák Anikó műsorvezetővel, hogy a Tisza párt is leadta az EP-választáson induláshoz szükséges aláírásokat, sőt, több budapesti kerületben is megméretteti magát Magyar Péter pártja.

Ezt is ajánljuk a témában

Dobrev Klára, a DK listavezetője pedig már üzent is. A Gyurcsány-párti politikus kijelentette, „nagyon mérges”, és szerinte felelőtlenség olyan kerületekben indítani jelölteket, amely a Fideszt segíti” – idézte a műsorvezető. Majd azt is hozzátette, hogy Salgótarjánban, – ahol Dobrev Klára mellett Tüttő Kata és Karácsony Gergely is jelen volt egy eseményen – az is elhangzott, hogy „az ellenzék 2019-ben megtalálta annak ellenszerét, hogyan lehet legyőzni Orbánt. 

Az összefogást most is használni kell!”

Ezt is ajánljuk a témában

„Rohadt unalmas az összefogás-mantra”

A fentiekre Schiffer András reagált először. Az ügyvéd kijelentette, hogy „itt nemcsak az összefogás-mantra az, ami rohadt unalmas, hanem ezek a szóképek, hogy »ellenszer« és a többi, és a többi”.

Majd azzal folytatta, hogy „nem veszik észre ezek a szerencsétlenek, hogy átfutott rajtuk az idő”

„Itt most nem Magyar Péter személye az érdekes valójában, hanem a tömegreakció. Dobrev Klárának és a többinek, aki ott szerencsétlenkedett Salgótarjánban, szerintem ideje lenne számot vetni azzal, hogy azok az Orbán-ellenes ellenzéki választópolgárok, akik már ’22-ben megvezetve érezték magukat, mert olyan pártra, politikusra is kellett szavazniuk, akire soha nem akartak szavazni. Elegük van abból, hogy első helyen Karácsony Gergely, Dobrev Klára és sorolhatom tovább,

mióta a porondon vannak, semmi mással nem foglalkoznak, csak a hatalomtechnikával”

 – hangsúlyozza az egykori LMP-s politikus.

Schiffer András még azt is hozzáfűzte, hogy „elegük van abból is, hogy az egykor szebb napokat megélt Magyar Szocialista Párt az elmúlt hónapokban is azzal múlatta az idejét, hogy petíciót gyűjt az összefogásért”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Medgyessy Péter

Index

Idézőjel

Régebben kíváncsiak voltak a véleményemre, mostanában nem kérdeztek, de nem is tudnék sok jót mondani. Interjú.

Vogyerák Anikó erre Karácsony Gergely főpolgármester szavaival reagált, aki Salgótarjánban azt mondta, hogy „lehet, hogy unalmasak, de ők tíz éve is itt voltak, és tíz év múlva is itt lesznek”.

Schiffer erre csak annyit mondott, hogy 

nem lesznek ott tíz év múlva”.

Ezt követően Hont András vette át a szót, aki pontosítani igyekezett az elhangzottakat. A publicista szerint „akár Dobrev, akár Karácsony, akár bárki megpróbálkozott mást csinálni vagy mást mondani az elmúlt tizenvalahány évben, mint »összefogás«, akkor arra az a közeg, amely őket körülveszi – beleértve a médiát is – nem volt kíváncsi.

Amikor megpróbált valaki ebből kilépni, az egész közeg visszanyomta” 

– szögezte le Hont.

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­g­­a­­­z­­­i n­i­­m­f­o­­m­­á­­n­i­á­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
KBA98
2024. május 07. 16:27
Én speciel őt is utálom, mert olyan, mint a szélkakas!
anna bolena
2024. május 07. 16:02
Lassan Schifferen is átfut az idő.
Patika
2024. május 07. 14:56
Ne már... majd más mondja meg nekem, hogy miért van elegem? (nem vicces ez egy kicsit?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!