Tiszteletet a magyaroknak!

2024. február 07. 13:07

Kik azok a svédek?

2024. február 07. 13:07
Arató András
Arató András
Klubrádió

„És kik azok a svédek? A magyarok miniszterelnöke szavatartó ember. Megmondta, amíg Ankara létezik, nem honunk ratifikálja utolsóként a NATO tagságukat, hanem az első adandó alkalommal. Tegnap napirenden volt? Nevetséges. A Fidesz nem egy szavazógép, bizonyította már megannyiszor. Csak a hülye nem tudja, hogy a kormány Sopronbánfalvára helyezte ki magát, mert világot akar látni, Hatvanpusztán már jártak a nertársak, nélkülük meg fika a tisztelt ház. Erre a sok leépült nyugati nagykövet bemegy az Országházba, néznek, mint a moziban. Hát csoda, hogy hanyatlanak?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szürke Testvérek
2024. február 08. 15:11
Jöjjön előbb ide a minisztrrelnökük. Ha a svédeknek nem sürgős ... Ha meg nem írjuk alá, tényleg a törökök lesznek az utolsó aláírók :-))
Krupp Skya
2024. február 08. 07:54
Arató bácsi nem is gondolja, hogy névrokona volt nagyapám, ő is arató volt csak így kisbetűvel, meg vető is volt csak abba hagyta miután Arató elvtársék 1973-ban elvették a földjét. Araró elvtárs nem is gondolja, hogy ő is felelős a föld elvételekért, Ahogy elnézem azt az ÁVH-s attyját meg az ábrázattyát.
Krupp Skya
2024. február 08. 07:45
Mintha írtam volna valamit.
Kormánypárti2
2024. február 08. 07:32
Minden ballibsi olyan segg, hogy azt hiszi hogy bárkit zavar ha utolsónak bólintunk rá a köcsög svédek nátó tagságára? Ha nem lennének hülyék, akkor tudnák hogy nem nekünk, hanem nekik presztízsveszteség hiszen egyértelműen bizonyítható hogy a döntés a pofátlanul össze-vissza hazudozó svédek miatt nem történt meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!