Egészségügy: kér egy kis párizsit zsemle nélkül?

2016. március 18. 14:31

Egy fiatalember állítása szerint mindössze egyetlen párizsit és kockasajtot kapott vacsorára a Szent László Kórház fül-orr-gégészetén. Az RTL Klub értesülései szerint a hosszú hétvégén a délelőttök kivételével összesen egy nővér jutott hat kórteremre.

2016. március 18. 14:31

Hurubán Richárd sérelmezte, hogy neki csupán egyetlen párizsi és kockasajt jutott vacsorára a Szent László Kórház fül-orr-gégészetén. Az RTL Klub úgy értesült, hogy a hosszú hétvégén egy nővér és egy orvos jutott csupán hat kórteremre, az orvos pedig kora délutánonként elhagyta a kórházat.

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stumpf
2016. március 21. 01:02
Zacher addiktológús főorvos szerint simán van 1 Millió alkoholista az országban. Őket mégse kezelteti orbánc havi 6 Millióért a HM EÜ VIP részlegén. Persze, ők nem érdemlik meg mert nem lőtték a magyarokat 56-ban mintz eszmetársa, a pufajkás horn!
Stumpf
2016. március 21. 01:01
Tombol a zsidó fideszkommandó! Ők sosem kerülhetnek ilyen helyzetbe mert ha betegek, akkor a Kútvölgyibe vagy a Honvédkórház VIP részlegében kapnak egyágyas szobát, külön felszo.ó nővérrel. orbánt meg Grazban orbán csak a MAGYAROKTÓL sajnálja az eü ellátást, kommunista spanját, a pufajkás horn-t is 4 évig, havi 5 Millióért kezeltette az egyébként csak simán alkohozmus miatti zsírmáj, tehát otthon is maradhatott volna, mivel ez nem szorul kórházi ellárásra
Stumpf
2016. március 21. 00:54
Egészen elképesztő most már ez a kubatov listás, szdiszes bérkommentelő poli csorda, ami mindent mínuszol, azt is ha az anyja hal meg a mentőben, mert 4 kórház se fogadja, mint megtürtént 1 hete! A cigány érzi a vesztét, sok 100 vagy 1000 kubatov listásat mozgósított mert tudja hogy migránsozással nem húzza ki 18-ig! Az összes időközit elbukta a fidesz, 18-ban is úgy fog bukni mint 2002-ben, meg 1994-ben amikor 10!%-al vezettek a közvéleménykutatóknál a választás előtt!
Stumpf
2016. március 21. 00:50
Morgen Ó, már húsz évvel ezelőtt is volt ilyen. Akkor mi az any@dért volt értelme rendszer váltani! erre válaszolj, patkány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!