A daddy cool új értelmet nyert – jön a második Apa magazin

2017. január 17. 21:57

Az Apa magazin újszerű, nem tradicionális megközelítést alkalmaz egy nagyon is tradicionális szerep támogatásához. Az első lapszám sikere után a 2017. január 26-tól elérhető második is izgalmas témákat tartogat.

2017. január 17. 21:57
Az Apa magazin szórakoztatóan, őszintén, sokszínűen mutatja be a modern apaságot, olyan cikkek segítségével melyeket apák írnak apáknak, így a lap az olvasók életének egyik legkalandosabb kihívásához a közösségbe tartozás élményét és biztonságát is nyújtja. 
 
Az Apa magazin újszerű, nem tradicionális megközelítést alkalmaz egy nagyon is tradicionális szerep támogatásához. Olyan apáknak és apákról szól, akik nem húzódnak a háttérbe, hanem örömmel vesznek részt gyermekeik nevelésében és a családban tudatosan vagy ösztönösen betöltik a megtartó szerepet, akik keresik a legjobb megoldásokat minden kérdésre, problémára, és optimista módon állnak a helyzetekhez, de beismerik, ha egy-egy helyzet a gyermekkel vagy a családdal kihívások elé állítja őket. Ezek az apák ösztönösen keresik és meg is találják a helyüket az apaszerepben, és igyekeznek tudatosan élvezni is azt.
 
„Évről évre egyre több férfi tolja egyedül a babakocsit, épít homokvárat a játszótéren és jár szülői értekezletre, vagyis vesz részt aktívan gyerekének életében az első pillanattól kezdve. Az Apa magazin megalkotásánál az volt a legfontosabb szempont, hogy azok az apák kapjanak releváns és hasznos tanácsokat, akik meg szeretnék élni az apaságot, annak minden örömével és kihívásával együtt. A magazint úgy állítottuk össze, hogy azok a férfiak is hasonlóan sok, számukra érdekes anyagot találjanak benne, akiknek csak a jövőben fog megszületni első gyermekünk és azok is, akiké már kamaszodik. Biztosak vagyunk abban, hogy az Apa magazin a modern apák első számú inspirációs forrása lesz, amelynek segítségével még inkább életük kalandjaként élik majd meg az apaságot” – fogalmaz Vida Ferenc, az Apa magazin főszerkesztője.
 
Az első lapszám sikere után a második is izgalmas témákat tartogat. Megtudhatjuk például, hogyan és hová érdemes étterembe menni, ha gyerekkel vagyunk vagy mihez kezdjünk ha gyermekünk kamaszéveit nem csak túlélni, de megérteni is szeretnénk. Bepillantást nyerhetünk a tűzoltók izgalmas világába és sikeres apák gyermekkorába egyaránt. Tippeket kapunk mit csináljunk akkor, ha anya bulizni megy és egyedül maradunk otthon a gyerekekkel vagy ötleteket meríthetünk családi programokhoz.
 
Az Apa magazin második száma 2017. január 26-tól elérhető az újságárusoknál vagy megrendelhető online az első Apa magazin piacra kerülésével egy időben elindult www.apamagazin.hu weboldalon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!