32. Telekom Vivicittá városvédő futás az Őrzőkkel

2017. április 06. 16:11

Az Őrzők Alapítvány, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa idén is népes csapattal lesz jelen a 32. Telekom Vivicittá városvédő futáson.

2017. április 06. 16:11

Aki részt vesz és aki segít, azok hozzájárulnak ahhoz, hogy minél több daganatos és leukémiás beteg kisgyermek meggyógyulhasson. Ezért mindenkit szeretettel várnak 2017. április 8-án és 9-én a Városligetben.

Hogyan lehet csatlakozni? „Legyél Őrzők futónagykövet és fuss velünk!” Le kell győzni a távolságot és minél több adományt gyűjteni a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis hőseiért.

Szombaton családoddal együtt lehet futni a Margitszigeten, vasárnap pedig a félmaratont is le lehet futni egyénileg vagy akár duóban. De kisebb távokon is indulhatnak a résztvevők: 10 és 7 km-en.

„Az Őrzők futócsapatán keresztül közel 20% nevezési kedvezménnyel regisztrálhatsz! Az adomány gyűjtéshez regisztrálj a jougyekert.hu oldalon és a segítség garantáltan célba ér! Legyél Őrzők szurkoló és drukkolj nekünk!” – lelkesítenek a szervezők.

Aki nem szeretne futni, akkor is csatlakozhat, hiszen lelkes szurkolókra is szükség van!

„Legyél Őrzők önkéntes és segíts nekünk! Az Őrzők sátránál, futónagyköveteink mellett, illetve a gyerekfoglalkoztatónknál is jól jön a segítség. Legyél Őrzők támogató és állj mellénk!” – szól a felhívás.

További részlet az esemény Facebook oldalán olvasható.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!