Iskolás lett György herceg, a brit trónörökös

2017. szeptember 07. 12:01

Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülött gyermeke az második brit trónörökös, aki óvodába járt. Ennek vége, ugyanis a királyi herceg iskolába megy.

2017. szeptember 07. 12:01

Iskolás lett György herceg, Nagy-Britannia majdani uralkodója. A négyéves György, II. Erzsébet királynő dédunokája, aki nagyapja, Károly trónörökös és édesapja, Vilmos herceg után a harmadik a brit trónutódlási sorrendben, a Thomas's Battersea nevű londoni magániskola előkészítő osztályában kezdte meg tanulmányait csütörtökön. Az iskolába 560 fiú és leány jár 4-től 13 éves koráig.

György – Vilmos és hitvese, Katalin hercegnő elsőszülött gyermeke – csupán a második olyan brit uralkodójelölt, aki iskolai tanulmányai előtt óvodába is járt. Az első Vilmos volt; korábban a brit trón várományosait mindig valamelyik királyi rezidencián készítették fel külön e célra alkalmazott nevelők az iskolai életre.

(MTI)

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. szeptember 08. 01:10
Miért nem a cikket kommentálod? Mi a véleményed György hercegről? Én érdekesebb vagyok mint ő? Rólam van véleményed, a cikkről nincs? Fontosabb vagyok, mint a cikk?
Sulammit
2017. szeptember 07. 21:31
Cuki ez a kisfiú!
Akitlosz
2017. szeptember 07. 17:53
Valamiért - miért is? - rettenetesen odavan a magyar sajtó a brit királyi családért. Akad még pár királyi család, de az összes többi messze nem érdekli a sajtót ennyire. S persze az is érdekes, hogy amíg a brit királyságért ennyire rajonganak, a magyar királysághoz hasonló indulatokkal állnak hozzá, csak éppen ellenkezőleg, negatívan.
annamanna
2017. szeptember 07. 16:50
Miért nem a cikket kommentálod? Mi a véleményed György hercegről? Én érdekesebb vagyok mint ő? Rólam van véleményed, a cikkról nincs? Idejössz, és semmi sem jut eszedbe róla, csak rólam? Kapásból fontosabb vagyok, mint a cikk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!