Tűz ütött ki egy törökországi intenzív kórházi osztályon

2020. december 19. 09:28

Nyolc koronavírus-fertőzött életét vesztette.

2020. december 19. 09:28
null

Tűz ütött ki a törökországi Gaziantep kórházának intenzív osztályán, életét vesztette nyolc koronavírus-fertőzött – jelentette szombaton a török állami média. Az Anadolu hírügynökség értesülése szerint egy oxigénpalack robbanása okozta a tüzet a Sanko egyetemi magánkórházban a dél-törökországi városban. A halálos áldozatok 56 és 85 év közötti Covid-19-betegek a kórház közlése szerint. Az osztályon kezelt 11 másik beteget átszállították egy másik kórházba.

Az intenzív osztályok igen telítettek jelenleg szerte Törökországban; a súlyos koronavírusos esetek miatt az ágyak 74 százaléka foglalt. Március óta összesen csaknem 2 millióan fertőzödtek meg a SARS-CoV-2 koronavírussal a több mint 80 millió lakosú országban.

(MTI)

Fotó: Gaziantep 2016-ban. (MTI/ EPA)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2020. december 19. 09:41
a ksh tegnap kozolte eldugva a magyar 48. heti hulladuplazast a hazug csalo ragyaspinterkutyat konnyen utolertek az exkomcsititkarocska orban tenyleg GECI csak a covid halottak kb felet engedi nyilvanossagra hozni a szamok nem hazudnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!