A hazáért, az igazságért és a magyar emberek biztonságáért

2021. október 11. 15:51

2010 óta a következetes büntetőpolitika mellett tettük le a voksunkat.

2021. október 11. 15:51
null
Varga Judit
Varga Judit

„A hazáért, az igazságért és a magyar emberek biztonságáért

Nagy örömömre szolgál, hogy az Igazságügyi Minisztérium új székhelyén az Európa jövőjéről szóló konferenciasorozat kerekasztal-beszélgetését követően, ma a jogalkotás és a jogtudomány kiválóságainak részvételével sor kerülhet az elmúlt évtized büntetőpolitikájának áttekintésére.

2010 óta a következetes büntetőpolitika mellett tettük le a voksunkat. Szigorú, de tettarányos törvényekkel állítottuk helyre a rendet és javítottuk az állampolgárok biztonságérzetét.

A kormány kétséget kizáróan világossá tette, hogy az áldozatokkal szolidáris, az ő pártjukon áll, a legfőbb értéknek az emberi életet tekinti.

Mai konferenciánkon arra teszünk kísérletet, hogy számot adjunk az utóbbi 11 év törvényhozói és jogalkalmazói tevékenységéről és megvizsgáljuk, hogy az általunk lefektetett kívánalmak, vagyis a biztonság, a rend és a törvények tisztelete hogyan biztosított a jogalkotás eszközein keresztül.

Eredményes jelenből ígéretes jövőt építünk!

Köszönöm Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes úr, Senyei György Barna elnök úr, valamint Kónya István miniszteri biztos úr nyitógondolatait, a jelenlévőknek pedig eredményes tanácskozást kívánok!”

Fotó: Varga Judit. Facebook

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. október 11. 22:27
Mondd azt, hogy Brűssszelll, lécci, léccii...
marica61
2021. október 11. 20:15
szinte bizto vagyok benne/a tények majd engem fognak igazolni/,hogy az eu biroságon ugyan ugy mint a libe bizotságnál már elöre le van irva hazánkat és lengyelországot elmarasztalo itélet
makapaka2
2021. október 11. 18:24
A rokonodat jucusozd, kretén!
jánosbácsi
2021. október 11. 18:20
Jucus mi történt veled? Sokat öregedtél az utóbbi napokban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!