Az oroszok állítják: Ukrajnának szánt amerikai ágyúkat semmisítettek meg Donyeckben

2022. július 10. 09:42

Az orosz védelmi minisztérium szóvivője szerint az ukránok minden fronton jelentős veszteségeket szenvedtek.

2022. július 10. 09:42
null

Az orosz védelmi minisztérium szóvivőjének állítása szerint  az orosz légierő megsemmisített egy hangárt Donyeckben, amelyben Ukrajnának szállított amerikai tarackágyúkat tároltak. Igor Konasenkov szerint ezeket a fegyvereket Donyeck lakónegyedeinek lövésére használták. Azt mondta: az ellenség minden fronton jelentős veszteségeket szenvedett.

Az orosz légierő és tüzérség az elmúlt huszonnégy órában huszonkét parancsnoki állásra mért csapást, köztük külföldi zsoldosok két bázisára Harkiv térségében”

idézi Konasenkovot a Kárpáthír.

Nyitóképen: Robbanás Donyeckben. Illusztráció. Fotó: Narciso Contreras / Anadolu Agency / AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2022. július 10. 16:34
"Halottról vagy jót vagy semmit." - "Halottról vagy jól(igazat) vagy semmit." - mert már nem tudja helyesbíteni...
Gyzoltan
2022. július 10. 13:10
A "gallipoli" effektus... Tudnak e a zsidók több fegyvert szállítani Ukrajnában, mint amennyit az oroszok képesek semlegesíteni? Ami még számításba kerül, az az, hogy az ukrán emberanyag fogytán van, a morálról nem is beszélve...
Akitlosz
2022. július 10. 11:41
"Az orosz légierő és tüzérség az elmúlt huszonnégy órában huszonkét parancsnoki állásra mért csapást, köztük külföldi zsoldosok két bázisára Harkiv térségében” Ez igaz. Meg is halt ebben a támadásban Harkovban egy zsoldos szépség Brazíliából, Thalita do Valle, modell, ügyvéd és profi mesterlövész, szóval nem (volt) kispályás az életében. Előtte már Kurdisztánban is harcolt a kurdok oldalán. Drónok támadták meg a szállását. https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2022/07/Brazilian_mercenaries.jpg
solothurn
2022. július 10. 11:06
Hülye a cím, a silány zugfirkászati oktatás egyik káros következménye! Íme: "Ukrajnának szánt amerikai ágyúkat semmisítettek meg Donyeckben" Ha Donyeck régióban (vagyis a frontvonal közelében) változatták ócskavassá az oroszok a hadianyagot akkor mégis kinek, ha nem Ukrajnának szánták a bőkezű adakozók? Pakisztánnak? Netán a Tuvalu-atoll lakosainak? ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!