Szexuális töltetű játékra kényszerítették a gyerekeket egy amerikai iskolában

2023. március 24. 11:46

A medve-vadász-prosti elnevezésű szerepjáték állítólag a kő-papír-ollóhoz hasonlít.

2023. március 24. 11:46
null

Egy amerikai édesanya kivette a lányát egy texasi középiskolából, ahol az egyik tanár arra kérte a 13 éves diákokat, hogy játsszanak egy olyan játékot, amelyben „csábító prostinak” adják ki magukat. Az eset még tavaly szeptemberben történt. Az anyuka először az igazgatóhoz fordult, de miután nem kapott érdemi választ úgy döntött, kiveszi a lányát az iskolából – írja a Mid-Michigan Nowra hivatkozva a Magyar Nemzet.

A medve-vadász-prosti nevű játék szabályaiban a a kő-papír ollóhoz hasonlít: a vadász lelövi a medvéd, a prostituált pedig elcsábíthatja a vadászt.

Stephanie Lee igazgató szerint a játékkal nem a gyerekek szexualizálása volt a cél, de elismerte, hogy voltak  tanulók, akik kellemetlenül érezhették magukat. Továbbá azzal is egyetértett, hogy a prostituált és az elcsábítás szavaknak nincs helyük egy iskolai környezetben.

A nyitókép illusztráció, forrása a Pixabay.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. március 25. 01:04
Nálunk meg a hazai cigányterror elől veszik ki a gyerekeiket a szülők az államproli iskolákból. (droggal fúszerezett verekedős tolvajló erőszak)
Bell & Sebastian
2023. március 24. 19:57
Azt hittem, pilótakekszet kellett kinyalniuk.
Finale*
2023. március 24. 18:11
"Az anyuka először az igazgatóhoz fordult, de miután nem kapott érdemi választ" majd "Stephanie Lee igazgató szerint a játékkal nem a gyerekek szexualizálása volt a cél, de elismerte, hogy voltak tanulók, akik kellemetlenül érezhették magukat. Továbbá azzal is egyetértett, hogy a prostituált és az elcsábítás szavaknak nincs helyük egy iskolai környezetben." Na, az ilyen igazgatokat kellene a tanarral egyutt azonnal kirugni!
fintorman
2023. március 24. 15:43
Ha buzis játék lett volna, még támogatnák is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!