Ezekhez képest a szovjetek kócos kis ministránsfiúk voltak

2023. március 06. 08:07

Brüsszel, EU, Washington, Nyugat – ezeknél undorítóbb, aljasabb, ocsmányabb farizeus gazembereket lámpással kell keresni.

2023. március 06. 08:07
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Brüsszel, EU, Washington, Nyugat – ezeknél undorítóbb, aljasabb, ocsmányabb farizeus gazembereket lámpással kell keresni. S hogy a lényeget ne veszítsük szem elől: mi közük van ezeknek a magyar oktatási rendszerhez, óvodától egyetemig? Hát semmi...

Beszéltem az egyik résztvevővel – ezt hallgassák meg: az Európai Bizottság egy órás meghallgatáson vett részt 21 magyar egyetemi rektorral. A videókonferencián a 21 magyar rektorral szemben hárman ültek: Egy mosdatlan, ápolatlan dán szörnyeteg, még képernyőn keresztül is érződött a szaga. Egy ratyi francia, meg egy dzsigoló digó. A dán büdöske azzal nyit, hogy érzéseik szerint Magyarországon nincs meg a tudományos kutatás szabadsága, mert csak azt lehet kutatni, amit a kormány engedélyez.

Az egyik magyar rektor elmondja erre: ez nagyon érdekes felvetés, ugyanis a magyarországi egyetemek, ahogy ezt nyilván a fényességes defterdárok és szpáhik, vagyis a kibaszott Európai Bizottság is tudja, minden esetben közvetlenül az EU-hoz nyújtják be pályázataikat, a magyar kormány azt se tudja, miről és mire. Erre a francia ratyi azt feleli, hogy őt megerősítette ez a válasz abbéli meggyőződésében, miszerint Magyarországon sérül a kutatás szabadsága.

A magyar rektorok megkérdezik a francia ratyit, hogy mit nem értett meg, vagy ha mindent, akkor vajon melyik mondatrészből vonta le ezt a következtetést. Erre az a válasz, hogy lejárt az egy óra, viszontlátásra...Tessék mondani, nem teljesen mindegy, hogy ezek az ócska szarzsákok mit akarnak, mit mondanak, mik az igényeik? Nincs itt az ideje végre elzavarni mindet az anyja ...ba?”

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2023. március 08. 07:03
Zsóti! Visszasírod a Kádár-rendszert? Az Orbán-rendszert preferálod? Lassan nem sok különbség van a kettő között, csak nem elvtársak, hanem sok kis Zsóti szedi meg magát. Van ahol százezernél nagyobb tüntetéseken táblákon viszik, nem akarunk Magyarország sorsára kerülni. Az átkozott jóhír. Hajt az egész kormány nemhogy megjöjjenek az uniós pénzek. Mi van a Fidesz frakcióval Brüsszelben, le sem sz.rják őket, nem képviselnek senkit, csak magukat, nem tudják az éddekeiket érvényesíteni. A 8 ellenzéki, eredményesebb mint a 13 fidezses? Tudom, neked megvan a betevők a havi nettó 3,5-4 millió Ft, talán sikerül több lakáshoz is hozzájutnod 10-15%-os áron.
Igazszó
2023. március 07. 15:00
Soka duma szlovákrendszámos, népszabadságos bajer, nem vertek át senkit 13 évnyi hazudozás után. Navracsicska megetetett benneteket, sokadjára. Most átbaszva néztek ki a buta fejetekből, mert kiderült, hogy szarnak rátok a komisszárok, ráadásul már nem is az első vonal aláz porba titeket, hanem a harmadik-negyedik. Rektorostól. Mindeközben a bukott gerinctelen hende azóta már felmondta a csicskaleckét, majd csendben kinyalt még pár svéd libsi segget a küldöttségével. Soron következnek a finnek. A vétótlan köpcös geci agyatlan hívei pedig néznek ki az üres fejükből, miként szarják őket arcba, pont, mint a 97%-ot a 10. szankciós csomag megszavazásával. A csicskák sorsa ez. Azt teszik, amit parancsba kapnak, miközben szarrá rugdossák, alázzák őket. Így lesznek a magyarokat szakmányban gyalázó és alázó svédek és finnek is nato tagok a vétótlan köpcös geci bandájának szavazataival, te meg majd leírod, amit parancsba kapsz szlovákrendszámos, népszabadságos bajer. Szar senki vagy, a köpcös vétótlan geci haveroddal együtt.
peter19791003
2023. március 07. 13:24
valaki próbál kicsit kulturáltan hozzászólni, és hát látjuk az eredményt gratulálok a mandi jól nevelt kommentelőinek
Coupdetat
2023. március 07. 08:21
Te is a kócos kis ministráns fiúkat szereted , Kolhozcseléd?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!