Szép új világ: utcai harcokra készül Németországban a hazánkban is pusztító szélsőbal

2023. április 17. 08:24

A gazdagréti viperás embervadász menyasszonyát akarják lecsukni a németek, mire az antifák utcai harcot hirdettek.

2023. április 17. 08:24
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy nyolc év börtönt kért az államügyész Lina Engelre, a Hammerbande fejére Drezdában, mire válaszul a szélsőbaloldali antifák utcai harcokat hirdetnek a nő várható elítélése miatt. Hozzáteszik: elit kommandósokat is készültségbe helyeznek Németországban. A német lapok és szakportálok eddig kétezer rendőr mozgósításáról írnak, közli a lap, a letartóztatásban lévő

Lina Engel és három vádlott-társa perében közreműködő ügyészeket és bírákat pedig sorozatos fenyegetések érik.

Hangsúlyozzák: a bírák és ügyészek rendőri védelmet kaptak.

A lapok beszámolói szerint a német szövetségi ügyészség nyolc év börtönt kér Lina Engel Antifa-főnökre, közli a Magyar Nemzet, és tettestársait is rács mögé küldené. Hangsúlyozzák: szakportálok úgy fogalmaznak a vádirat alapján, hogy

a baloldali terrorista Lina Engelnek és bandájának brutális védjegye, hogy áldozataikat kalapáccsal ütik,

amivel akár halálos sérülést is okozhatnak.

A budapesti embervadászat

Emlékeztetnek: február 8–11-én Budapesten bizonyítottan a Hammerbande szabadlábon lévő tagjai rendeztek embervadászatot. „Négy helyszínen összesen nyolc ártatlan járókelőt támadtak meg falkában és vertek össze brutálisan kalapáccsal, viperával.

nyolc áldozatukból háromnak is nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, töréses sérüléseket okozva” – fogalmaz a portál. A német hatóságokkal szorosan együttműködő Budapesti Rendőr-főkapitányság eddig tízet azonosított a támadók közül, négyet el is fogtak, írják.

Hat német Antifa-tagot köröznek, köztük Johann Guntermannt, a Hammerbande szellemi atyját. Ő, mint kiderült, Lina Engel vőlegénye, aki a drezdai perben szereplő brutális támadásoknak is résztvevője volt, 2019-től pedig bujkál, a szövetségi ügyészek körözik,

Budapesten mégis volt energiája személyesen részt venni a náci időket idéző embervadászatokban.

Hangsúlyozzák: Guntermann bizonyítottan a gazdagréti támadás legbrutálisabb résztvevője volt, az, aki viperával ütötte áldozata fejét.

Nyitókép: Lina Engel vőlegénye, Johann Guntermann a gazdagréti támadás során (térfigyelő kamera felvétele, Magyar Nemzet)

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 17. 17:05
ezeket főbe kell lőni!
pipa89
2023. április 17. 13:41
Katalógust csinálni belőlük és figyeltetni őket. Interpolnak szétküldeni, a mozgásaikat figyelni és lecsapni rájuk. Kiemelt terrorista büntetést kiszabni az összesre. Az ilyen degeneráltakat ki kell emelni a társadalomból.
Mátyás01
2023. április 17. 12:03
Egy újabb eset, ami miatt rossz érzés németnek lenni. Föld S. András után. :)
istvanpeter
2023. április 17. 09:56
A terroristák ellen statáriumot kell hirdetni és lelőni mindegyiket, mint a veszett kutyákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!