Izrael katonai akciója mellett és ellen is tüntettek

2014. július 20. 16:26

Tel Avivban a katonai akció mellett és ellen is demonstráltak. Az isztambuli izraeli nagykövetség előtt tüntetők izraeli zászlót égettek.

2014. július 20. 16:26

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2014. július 21. 07:49
"...azok, akik nap mint nap elítélik Hitlert, felülmúlják őt a barbárságban" Aljas tömeggyilkosok! Gyerekek, gyerekek, gyerekek... a csecsemőtől a tizenéves korig. Tegnap is ártatlan áldozatok tömege, és mi az izraeli pofázás? - elnézést kérünk tévedés volt a támadási célpont! Izraeli seggnyalók! Akik látva, hány ártatlan gyermek esik áldozatul és ennek tudatában kezelést, gyógyszerezést pofáztok annak aki ezt mélyen elítéli, állatok vagytok és nem emberek!!! Még állatok sem, mert még az állat is megszenvedi kicsinye elvesztését!!! A tegnapi eset igazolja, hogy Izrael tudatos népírtást folytat! A legaljasabb az egészben, hogy az USA beleegyezésével!!! Mit lehetne várni mást az USA-tól, ahol békeidőben szinte hetente ölnek halomra gyerekeket (iskolák stb.) Mocskos szarháziak! Aki egy ilyen népírtást, ártatlan gyermekek gyilkolását lelketlenül tudja tudomásul venni, és még pofázik is, másokat küld gyógyszerezni habzó szájjal, arra már gyógyszer sincs! Az emberi faj szégyenei vagytok! Ennyi! Írhatjátok habzó szájjal a mocskaitokat, ennyi belőletek az ember, hogy írni tudtok!
ottapont
2014. július 21. 06:54
Russell Tribunal New York, The film https://www.youtube.com/watch?v=HLgzUuuq21g A nagy presztízsű Russell Törvényszéket, vagy más néven a Nemzetközi Háborús Bűnök Törvényszékét az angol filozófus, Bertrand Russell hozta létre. A linkelt filmben ENSZ képviselők, nemzetközi jogászok, Nobel béke díjas, humanitárius akcióik miatt is híres emberek (Roger Waters, Angela Davis) és még sokan lerombolják tényekkel és adatokkal a cionista propaganda hazug mítoszait és valódi akciót sürgetnek. Személy szerint a legütősebbnek az első, tiszteletbeli hozzászólót tartom (mindjárt a bevezető után) aki nem más mint Stéphane Frédéric Hessel,náci koncentrációs tábor túlélő, aki többek között arról híres, hogy az Emberi Jogok Nyilatkozatának egyetlen életben levő szerzője. Ő ezt nyilatkozta: 'Mindannyian tudják, hogy ezt a szerencsétlen népet hogyan bántalmazták újra és újra és újra az elmúlt hatvan év során, és nem volt olyan erő amely valójában segített volna rajtuk, legalább az államiság elérésében, amit megérdemelnek.' Mondta ezt az Emberi Jogok Nyilatkozatának egyik megalkotója! Erre mondják, hogy KO.
Zsolt75
2014. július 20. 21:50
http://maflas.hu/3271/a-media-hatalma-csak-a-tenyeket
ottapont
2014. július 20. 21:12
Tisztelet a jóérzésű zsidó embereknek, sajnálom őket, hogy egy rasszista apartheid államban kénytelenek élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!