Lövöldöztek egy ohiói egyetemen, többen megsérültek

2016. november 28. 17:42

Helyi idő szerint hétfőn délelőtt lövöldözés történt az ohiói Columbus egyetemen. A támadásban nyolcan megsérültek, egyikük állapota válságos. A tettes egyes hírek szerint elmenekülhetett. Később állítólag még egy támadás történt.

2016. november 28. 17:42

Lövöldözés volt az ohiói Columbus állami egyetemén hétfőn, helyi idő szerint délelőtt tizenegy óra előtt néhány perccel. A legfrissebb hírek szerint nyolcan megsebesültek, egyikük állapota válságos – jelentette az amerikai sajtó.

Az egyetemet – amely a szövetségi állam fővárosában, Columbusban van – a rendőrség körülzárta, az elkövető azonban a hírek szerint elmenekült. 

A diákok közben az egyetemi lap Twitterjén azt jelezték, hogy állítólag még egy támadás történt.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nikonos
2016. november 28. 22:45
Szomi volt. Nyilván szaggatott a WiFi és bekattant. Bárkivel előfordul.
Anonymtalan
2016. november 28. 20:14
A tettes egy szomáliai muszlim.
Akitlosz
2016. november 28. 20:06
Abban az országban valahol mindig lövöldöznek. Mindennapos eseményben mi a hírérték? Olyan hírrel nem fogunk találkozni, hogy tegnap sehol nem lövöldöztek az Amerikai Egyesült Államokban.
Szúnyog
2016. november 28. 19:51
Valamiért megint nem európai egyetemen történt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!