Lengyel EP-képviselő: Még szép, hogy kevesebbet keresnek a nők!

2017. március 03. 08:48

A női egyenjogúság ellen szólalt fel a csokornyakkendős Janusz Korwin-Mikke, lengyel EP-képviselő. Az EP néppárti elnöke vizsgálatot indított ellene.

2017. március 03. 08:48

Janusz Korwin-Mikke, lengyel EP-képviselő kiáll a női egyenjogúság ellen. „Mert gyengébbek, kisebbek és kevésbé intelligensek, mint a férfiak” – magyarázza Korwin-Mikke az egyik ülésen. Majd mindezt alátámasztva bedobja azt is, hogy női sakkmestereket se nagyon ismer.

Antonio Tajani, az EP néppárti elnöke kivizsgálást indít a lengyel képviselővel szemben a szexista kijelentései okán gyűlöletbeszéd miatt. A kivizsgálás szankció alkalmazását is eredményezheti, mely megrovástól a pénzbeli büntetésen át az időszakos felfüggesztésig terjedhet.

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2017. március 06. 14:03
"Ön azt hiszi, hogy a nők teljes értékű emberként való kezelése az "pc"-téma?" Kivetít egy állítást, rám fogja hogy én állítom és vitatkozik. Ki mondta hogy nem teljes értékű emberek a nők? Hol hangzott el? Még a fent szereplő uriember sem állítot ilyet. Azzal tessék már vitatkozni ami elhangzik ha kérhetem, nem pedig amit ön álmodik bele. "az Ön kedves édesanyja, ha akarta volna, és képessége lett volna hozzá, illetve lehetősége nyílott volna rá, akkor elvezethetett volna annak megfelelően bármilyen gépet, járművet, szervezetet, amit szokás szerint férfiak vezettek addig" Namost az én generációm anyja és nagyanyja konkrétan a háború után, férfiak hiányában felépített újra egy országot. ínséges időkben, férfimunkát is végezve a női szerepek mellett. A mai feminiaták viszont nem erre az "egyenjogúságra" vágynak, hiszen ez elég fájdalmas és fárasztó, lemondásokkal teli élet - miközben ennél semmi nem mutatja jobban milyen amikor a nőnek is férfimódra kell helytállni. Nem, a mai feminista a nők tömegeinek érdekében szólva magának követeli azt a felsővezetői poziciót6hatalmat6fizetést, ami még a férfiak között is a kevés kiválasztottnak jut. Az egyenlőség nevében. Még az önök definiciói és érzelmi viszonyulása sem világos, egy katyvasz az egész - de arc az van. Visszatérve az anyám és nagyanyám generációjára: tessék kicsit tisztelni a nőket. Ők nem felhasználható politikai áru. Önök a hősökből is zsugorfóliázott tucatszemetet csinálnak a hozzáállásukkal, és csigaként benyálaznak bármit amire rátelepszenek.
lavor
2017. március 04. 09:36
Ez szerintem szimpla polgárpukkasztás.:D
Graf
2017. március 04. 09:27
Mielőtt mindenki lehurrogja Korwin Mikkét megemlítem ,hogy ő volt az egyetlen aki egy európai uniós ülésen éppen a párizsi mocskos karikatúrákat gyártó szerkesztőség elleni merénylet után / össze is jött a seggnyaló világ "elit " a közös párizsi gyászmenetre / nagy betűkkel kiírta a laptopjára amit be is mutatott az egész ülésteremben " ÉN NEM VAGYOK CHARLIE " ! Ő volt az aki nyílvánosan nekiment a biboldó ' szatírikus' lapkiadót támogatóknak. Ő nem volt a " Je suis Charlie " - t bégető birkák között.
A teremburáját
2017. március 04. 08:58
Attól mert Faliani néppárti, még nyugaton szocializálódott PC szellemiségben! Nem tudnak kibújni a bőrükből. Náluk az udvariasság = álszenteskedéssel. Mosolyogva döfi a tőrt a hátadba! (Ősi olasz-spanyol-francia szokás).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!