Egy elhunyt apa utolsó születésnapi levele lányához

2017. november 27. 14:01

Bailey Sellers édesapja a halála előtt előre megrendelte lányának a születésnapi virágot és levelet is írt neki. Most kapta meg az utolsót.

2017. november 27. 14:01

Bailey Sellers édesapja 56 éves korában halt meg. Miután rákkal diagnosztizálták, a lánya 21 éves koráig előre megrendelte a születésnapi köszöntő virágokat, és köszöntő levelet is írt melléjük – számol be a FoxNews.

Sellers idén lett 21, így most kapta meg az utolsó levelet és virágot elhunyt édesapjától:

„Bailey, ez az utolsó szerelmes levelem hozzád, amíg újra nem találkozunk. Nem szeretném, ha csak még egy könnyet is ejtenél miattam, kislányom, mert már jobb helyen vagyok. Te vagy és te voltál a legértékesebb kincs, amit kaptam. Ez a 21. születésnapod, és azt szeretném, ha mindig tisztelnéd édesanyádat és magadat. Légy boldog, és élj minél teljesebb életet. Minden mérföldkőnél veled leszek, csak nézz körül, és ott leszek.”

Bailey Sellers ezt írta a Twitteren:

„Édesapám 16 éves koromban hunyt el rákban, és mielőtt meghalt, előre fizetett a virágokért, így minden évban kaptam tőle virágot a születésnapomon. Nos, ezek a 21. születésnapomra kapott virágok – az utolsók. Nagyon hiányzol, papa.”

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. november 27. 18:32
Erre jó, ha valakinek 40 évesen születik az első (és egyetlen gyermeke). De legalább ez a csaj nem nyírta ki az anyját "gyászában", mint az az idióta zagvarékasi leányzó, akinek szintén ötvenpár évesen meghalt az apja, és ő még csak kb 12 éves volt. Minél idősebb szülőnek születik gyereke, annál nagyobb az esély rá, hogy vagy a szülő nyiffan ki túl korán, vagy a gyerek lesz sérült. Vagy mindkettő.
Marcellus
2017. november 27. 16:51
Nagyon megható történet (és ezt a legkomolyabban mondom), de semmi közünk hozzá. Az apa döntésének megítélése, értékelése - mint ahogy azt páran a fórumon megtették - pedig a legkevésbé a mi dolgunk. A külföldi és hazai média mégis ettől a hírtől zeng pár napja. Ez Bailey Sellers és családjának (sőt Bailey Sellers legszentebb) magánügye, amit nem értem, hogy miért nem kezelnek annak megfelelően. Bulvár Fókusz tempó, de ez kell a világnak!
Csigorin
2017. november 27. 15:34
Ez egyebkent mar nekem is eszembe jutott, nem viraggal, csak egy csomag levellel, es egesz sokaig, nem csak 21 eves korukig. Ha egyszer diagnosztizalnanak valami ilyesmivel, en is irok majd a gyerekeimnek. Azert, mert vannak olyan tanacsok, amiket megfelelo eletkorban tudok csak nekik atadni, es ha azt nem erem meg, akkor hiaba mondom neki tizevesen amit majd csak harmincevesen fog megerteni.
quiet
2017. november 27. 15:34
Marhaság a cikk és a beírások is. Palira vettek titeket, érzelmeskéim :))) És miért is ?? MERT EZ EGY MAGÁNÜGY ! :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!