Meleg szexen értek egy konzervatív politikust

2017. november 18. 14:49

A családi értékekkel kampányoló Wes Goodman ohiói republikánus képviselő lemondott az eset után.

2017. november 18. 14:49

Az amerikai Ohio állam republikánus képviselőjét, a 33 éves Wes Goodmant egy férfival folytatott szexuális együttléten érték az irodájában. A keresztény és konzervatív értékrendjét büszkén hirdető, körzetében a családi értékek jelszavával kampányoló jobboldali politikus házas: felesége aktív a keresztény, abortuszellenes mozgalomban.

Goodman a lebukása után lemondott hivataláról. Közleményében őszinte sajnálatát fejezte ki és bocsánatot kért mindenkitől, aki csalódot benne. Megfogalmazása szerint most az élete egy új fejezetét kezdi el.

A Washington Post az eset nyomán arról közölt hírt, hogy Goodman egy két évvel ezelőtti kampányrendezvényen egy 18 éves fiatalembert molesztált, aki a szüleivel érkezett az eseményre. A szülők ezt jelentették az esemény szervezőinek, akik viszont az ígéretük ellenére semmit nem léptek az ügyben és Goodman mostanáig zavartalanul építhette politikusi karrierjét.

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2017. november 19. 23:11
Amúgy az ügyeletes hülyénkben azt nem értem, hogy sok száz európai művészfilm ábrázolja, miként ébred rá egy átlagos kiskamasz arra, hogy a saját nemét kívánja (a fele fent van a YouTube-on is, nem egy díjnyertes alkotás), ám pont ezeket nem nézi meg a lúzere. Pláne nem menne el a meleg filmek fesztiváljára, mely minden évben van Budapesten is. Neki igazából mindegy, fő, hogy ne találkozzon releváns tudással a témában. Nevezzük ezt krónikus igazságkerülő életformának.
szekula
2017. november 19. 22:17
Tegye fel a kezét, aki fizetne a kis autista annamanna némafilmes valtozatáért!
SonGoku nagyfaterja
2017. november 19. 15:25
Kocsis meg Szájer már felkészült.
szekula
2017. november 19. 14:51
A vulgárfreudista sarlatánbeszéd egyébként könnyen felismerhető. Az a lényege, hogy a gyerek mindig buzi lesz. - harmonikus család - lázadásból, jó dolgában lesz buzi a gyerek - csonka család - defektes közeg, azért lesz buzi - erős apa - ezt keresi, ez izgatja, buzi lesz - gyenge apa - nincs férfiminta, buzi lesz - erős anya - fél a nőktől, buzi lesz - gyenge anya - barátnők lesznek, buzi lesz - molesztálta férfi - bebuzul - molesztálta nő - undorodik, buzi lesz - nem molesztálta senki - lásd a listát elölről Bármi és bárminek az ellenkezője "magyarázza" a buziságot ebben az ostoba hasbeszéd-regiszterben. Miközben a sztori csak annyi, hogy bárkinek születhet buzi gyereke, ezért e kápráztató közeg-variábilitás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!