„Nem félünk” – így halloweenezik New York a terror után

2017. november 01. 19:58

„Nem igazán akarunk kimenni, de az élet megy tovább” – nyilatkozta az egyik résztvevő.

2017. november 01. 19:58

Pár órával a kedd esti terrortámadás után a New York-iak visszavették az utcákat, hogy megtartsák szokásos halloweeni menetüket. A parádéról a Telegraph készített videót.

A rendezvényen a színes jelmezek és a zene mellett sor került egy, az áldozatokról megemlékező show-ra is. A tömeg többször is a „nem félünk” jelszót skandálta.

„Valahogy fel kell magunkat vidítanunk, és haladni tovább az élettel. Nem igazán akarunk kimenni, de az élet megy tovább” – nyilatkozta az egyik résztvevő.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2017. november 04. 14:55
Így is kell!
péterx
2017. november 02. 15:42
Ha nem félnek , még kiszolgáltatottabbá teszik magukat...
Morgen
2017. november 02. 10:14
"Nem félünk". Remélem, nem is lesz rá okotok! Én azért minimum tartanék egy újabb eseménytől, mivel a demokrata sohasem alszik.
Karvaly
2017. november 01. 21:51
Pótcselekvés. Akkor nem kellene félni, ha többé nem lenne esélye annak, hogy egy vallási fanatikus elgázolja őket - de egy felvonulás ezt nem oldja meg. És lehet jönni azzal, hogy egy halálos közlekedési vagy háztartási balesetnek nagyobb az esélye, de mindent megtesznek azért, ezek esélye csökkenjen - míg most csak az látszik, hogy ha nem tesznek semmit ez ellen, akkor csak nőni fog a mohamedán fanatikusok által elkövetett gyilkosságok száma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!