Életműdíjat vehetett át Szanyi Tibor

2019. január 30. 11:38

Rangos kitüntetést kapott az MSZP EP-képviselője kedden Bécsben, a Golden Arrow Lifetime Achievement a hangzásával ellentétben ugyanis nem egy MLM-ügynök elismerése.

2019. január 30. 11:38

A díjról sok nyilvános információ nem érthető el, azt lehet tudni róla, hogy azok kaphatják meg, akik „rendkívüli víziókat kivételes módon valósítanak meg”, azaz "a lehetetlent lehetségessé teszik”.

Magát a díjátadót az MSZP Facebook-oldalán élőben közvetítette az osztrák fővárosból.

Illusztris társaságba került a szocialista párt politikusa a kitüntetéssel, hiszen megkapta már Václáv Klaus volt cseh elnök, a legendás lengyel politikus, Lech Walesa is, akárcsak Hans-Dietrich Genscher volt német külügyminiszter, a német SPD veterán politikusa, és Gregor Gysy is, a keletnémet állampárt utódja, a manapság csak Die Linke néven emlegetett reformkommunista párt vezetője. Rajtuk kívül sok más politikus is kiérdemelte már a kitüntetést a Golden Arrow döntnökei szerint.

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2019. január 31. 10:50
Életműdíj? Itt valami fatális tévedés van. Kik szavazták meg?
Negue
2019. január 31. 00:42
Ide fejlődött az addiktológia, hogy életmű díjat osztogatnak? És mik a feltételek? Netán az, hogy eddigi életében hány termésnek megfelelő alkoholt fogyasztott el?
Megtalálta
2019. január 30. 19:35
Részeg disznó.
Rugo
2019. január 30. 16:32
A bal-liberalizmus elmebetegség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!