Támogatja a szlovák kormányfő a kötelező oltást

2021. december 16. 11:21

„Az irány adott, mi pedig követjük” – mondta Eduard Heger arra válaszolva, hogy szorgalmazni fogja-e a kötelező oltást.

2021. december 16. 11:21
null

Lazít a járványügyi intézkedéseken Szlovákia, holnaptól csak este 8 és reggel 5 között lesz érvényben kijárási korlátozás – írja a Portfolio. 

A lazító intézkedések között szerepel, hogy bővül azon szolgáltatások listája, amelyek bizonyos feltételek mellett nyitva lehetnek.  Megnyithatnak a könyvtárak, illetve fogadhatnak látogatókat a múzeumok és a galériák, de csak az oltottakat és a fertőzésen átesetteket engedhetik be. Működhet továbbá minden olyan szolgáltatás, amely testápolással kapcsolatos, megnyithatnak például a masszázs- és kozmetikai szalonok, valamint a szoláriumok is.

A védőoltás harmadik adagját már regisztráció nélkül is fel lehet venni sz országban, 

Eduard Heger miniszterelnök pedig úgy nyilatkozott, támogatja a kötelező oltás bevezetését.

A szlovák kormány utasítást adott egy jogi elemzés kidolgozására, amelynek célja számba venni a kötelező védőoltás bevezetésének különböző lehetőségeit.

Nyitókép MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egy Ember
2021. december 16. 12:37
Ezek a mocskok elszabotáltak félmillió orosz vakcinát, pedig az idősebbek abban biztak. Most meg kötelezővé tenné a szar amerikait. A másik dolog vonatra buszra csak oltott vagy betegségen átesett utazhatna. Azt nem tudják ellenőrizni.
VeJoLa
2021. december 16. 12:08
Szlovákiában is csak EMA vakcinák vannak. Azt remélem, az egyezségünket nem rúgják fel, és továbbra is átmehetünk a mi kínais oltási igazolványunkkal is.
zara
2021. december 16. 12:03
minden pszihopata kis diktátor szeret uralkodni máson...fuck u.. az sem zavarja h kisérleti és haszontalan, elkaptod és terjeszted is... The study on "Community transmission and viral load kinetics” of the Delta variant in both the vaccinated and unvaccinated in the UK found the former were just as likely as the latter to spread Covid-19 among those in their household. The vaccinated also had a similar viral load as the unvaccinated. https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728 Actual Study Start Date : April 29, 2020 Estimated Primary Completion Date : May 2, 2023 Estimated Study Completion Date : May 2, 2023
Vainamoinen
2021. december 16. 12:01
Helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!